RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Досвідчений гурман і шеф-кухар Річ Хардінг поділився своїм надійним способом зробити смажену картоплю першокласною. І для цього знадобиться один простий інгредієнт, пише Mirror.



Смажена картопля для багатьох є основним продуктом смачної вечері, і її дуже легко можна поліпшити, стверджує кулінар. За словами шеф-кухаря, головний секретний інгредієнт - це щіпка манної муки.

Крім того, як зазначив Хардінг, не менш важливо вибирати правильний сорт картоплі:

"Переконайтеся, що ви використовуєте правильну картоплю, найкраще підійдуть такі сорти, як Маріс Пайпер та Король Едвард. Варіть картоплю у підсоленій воді до тих пір, поки вона не стане більш ніж наполовину готовою, але не буде повністю м'якою".

Після цього він порадив злити рідину з картоплі та додати до неї столову ложку манної муки, щоб вона вийшла хрусткою.

Далі картоплю потрібно відправити на деко, змащене качиним жиром або соняшниковою олією, і помістити у розігріту до 230°C духовку. Через 15 хвилин потрібно знизити температуру до 180°C і перевертати картоплю кожні п'ять хвилин, поки колір і хрустка скоринка не будуть вас задовольняти.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
14-12-2023, 23:51
Коментарів 0 Переглядів 1 771

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"