Weather

Смачний, оригінальний та красивий салат на новорічний стіл

новини / Новини України / Смачні рецепти
2 911
0

У наступному Році Дракона за східним календарем кожна господиня намагатиметься приготувати щось неординарне на святковий стіл, щоб порадувати домочадців та гостей не лише смачними, але й незвичайно оформленими стравами.



Інгредієнти:

Філе куряче відварене – 300-350 г.
Морква по-корейськи – 150-170 г.
Картопля по-корейськи – 150 г.
Огірок маринований – 140 г.
Яйця курячі варені – 2 шт.
Перець солодкий – 100 г.
Майонез – 75-80 г.
Сіль, перець мелений – до смаку.

Приготування:

Відварене куряче м’ясо розбираємо на волокна і висипаємо в миску.

Соломку картоплі по-корейськи розрізаємо на дрібніші фрагменти. Картоплю по-корейськи можна використовувати як покупну, так і домашнього приготування.

Варені курячі яйця подрібнюємо кубиками і висипаємо до решти інгредієнтів.

Приблизно четверту частину від кількості моркви по-корейськи нарізаємо на шматочки і додаємо в миску. Сюди ж відправляємо нарізані соломкою мариновані огірочки.

Заправляємо салат сіллю, меленим перцем та майонезом. Добре все перемішуємо.

На святкову плоску тарілку викладаємо у формі полум’я із загостреною верхівкою приготований салат.

Моркву по-корейськи, що залишилася, розбираємо на окремі смужки і покриваємо ними всю поверхню салату. Розміщуємо їх щільно та паралельно одна до одної.

Між смужками моркви ставимо кілька довгих соломок корейської картоплі, імітуючи іскри полум’я.

У нижній частині біля основи нашого "вогнища" викладаємо шматочки солодкого перцю у вигляді "вогняних язичків" із гострими кінчиками.

Ставимо нашу страву в холодильник на пів години перед подачею на стіл.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують