Котлети - одна з найулюбленіших страв усіх. Існує багато рецептів приготування. Однак, якщо їх приготувати з шинкою, то їхній смак буде зовсім іншим.
Про це
йдеться на сайті Shuba.
Що знадобиться
Капустяні котлети із шинкою чудово підійдуть в якості обіду або основної страви на обід та вечерю. Вони точно будуть нарозхват.
Для приготування смачних котлет, підготуйте такі інгредієнти:
капуста білокачанна - 300 г
картопля - 350 г
олія оливкова - 2 ст. л
часник, зубчики - 1 шт.
шинка - 120 г
яйця курячі - 1 шт.
пармезан тертий - 2 ст. л
панірувальні сухарі - 2 ст. л
сіль - до свого смаку
олія соняшникова 60 мл
панірувальні сухарі - 60 г
Спосіб приготування:
Спочатку потрібно ретельно помити картоплю і відварити в шкірці до м’якості близько 30 хвилин. Очищену картоплю розімніть вилкою.
Капусту розберіть на листя та виріжте потовщення. Наріжте їх тонкими смужками, промийте під холодною проточною водою і дайте стекти.
У каструлі з високими бортами з оливковою олією підрум’яньте очищений часник. Додайте капусту, посоліть, налийте два черпаки води, накрийте кришкою каструлю і готуйте близько 10 хвилин. Готову капусту нашинкуйте.
Змішайте картопляне пюре та капусту в одній мисці, вбийте яйце, додайте нарізану кубиками шинку, посипте тертим пармезаном. Також додайте панірувальні сухарі, посоліть і перемішайте.
Вологими руками сформуйте з маси кульки та злегка приплюсніть їх долонею. Обвалюйте котлетки в панірувальних сухарях і обсмажте в гарячій олії 3-4 хвилини з кожного боку.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
24-11-2023, 01:00
0
842