RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Українська телеведуча Лілія Ребрик, яка родом із Чернівців, та її чоловік, танцівник Андрій Дикий, прожили у шлюбі вже майже 12 років.

Знаменитості вважаються однією з найміцніших пар в українському шоубізнесі. Вони живуть в злагоді та гармонії, виховують двох доньок та чекають на народження третьої дитини.

Однак роман Лілії та Андрія починався доволі несподівано. На момент знайомства обоє вони перебували у стосунках, коли ж Дикий закохався, то Ребрик хотіла лише приятелювати.



Видання ТСН розповіло, як починався їхній роман, чому для Лілії це не було коханням з першого погляду та як танцівник пішов від дружини заради стосунків з ведучою.



Як пара познайомилася: Ребрик хотіла лише дружби, а Дикий закохався

Вперше пара познайомилася на турнірі з бальних танців, де Ребрик була ведучою, а Дикий – учасником. Однак по-справжньому доля звела Лілію та Андрія 2011 року на проєкті "Танці з зірками". Ведуча брала участь у шоу як зіркова гостя, а Дикий був професійним танцівником. Лілія згадувала, що Андрій їй здався симпатичним, однак вона не закохувалася в нього з першого погляду.


Лілія Ребрик з чоловіком / Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Я подивилася на нього і... Ні, не закохалася з першого погляду і не зомліла від його неземної краси, хоча він і здався мені дуже симпатичним", - жартувала знаменитість.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Тим не менш, хоч Лілія і не закохалася в танцівника з першого погляду, але на паркеті хотіла танцювати лише з ним. Ведуча навіть просила продюсерів шоу, щоб її не ставили ні з ким іншим у пару. Як говорила знаменитість, вона хотіла перемогти і була впевнена, що саме з Андрієм їй це вдасться. Окрім того, ведуча віджартовувалася, що їй гарно звучать їхні прізвища – Дикий і Ребрик.


Лілія Ребрик з чоловіком

"Після проб з різними партнерами (Дикий був серед них), я прийшла до керівництва й сказала , що хочу танцювати з Диким. На що мені кажуть: "Ти що, закохалася?". Я кажу: "Дуже смішно!". Видно, вони ще тоді щось знали... А ми пручалися. Мені ще дуже подобалося поєднання прізвищ "на паркеті Дикий Ребрик". Обидва спортсмени. Обидва знаємо, що таке перемога. Обидва вміємо працювати. Обидва вміємо йти до своєї мети", - ділилася ведуча.


Лілія Ребрик і Андрій Дикий

На паркеті їм приписували роман. Сама ж Ребрик говорила, що вони з Диким дуже добре приятелюють. Ведуча переконувала танцівника, що справжня дружба між чоловіком та жінкою існує. На що Дикий ще тоді дав Ребрик зрозуміти, як насправді до неї ставиться.

"Це ти з ними дружиш, а вони з тобою – ні. Я ось не збираюся з тобою дружити", - говорив танцівник ведучій.

Початок стосунків пари та як вони заради одне одного пішли від колишніх партнерів

Роман Лілії та Андрію почали приписувати ще тоді, коли вони були учасниками "Танців з зірками". Щоправда, самі ж стосунки закоханих почалися одразу після проєкту.

Через тиждень після фіналу "Танців з зірками" Ребрик запросили стати ведучою фестивалю. Оскільки нещодавно відгримів танцювальний проєкт, де вона посіла друге місце, їй запропонували станцювати з Диким. Перед поїздкою на фестиваль Андрій та Лілія зустрілися в одному з ресторанів, після вечері в якому й почалися їхні стосунки.


Лілія Ребрик і Андрій Дикий / Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Щоправда, і ведуча, і танцівник на той момент перебували у стосунках. Лілія мала бойфренда, а Андрій був одружений із танцівницею Іриною. Заради одне одного пара пішла від попередніх партнерів.


Лілія Ребрик і Андрій Дикий / Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Як зізнавалась сама Ребрик, вона не вважає, що хтось із них розлучник. Лілія говорила, що вони дорослі люди та зробили свій вибір.

"Я не відчувала себе розлучницею, тому що у чоловіка є свої очі. Ми всі робимо свідомі кроки. Нам не 16 років. Не було ніякого сенсу когось відбивати. Це життя. Я знаю, що просто зустрілися дві половинки", - розповідала Ребрик в інтерв'ю "Зірковому шляху".

Гучне весілля Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Пара довго не затягувала з тим, щоб офіційно стати чоловіком та дружиною. Вже влітку 2011 року Дикий освідчився Ребрик, у листопаді вони подали документи до РАЦСу. Закохані одружилися 23 грудня 2011 року.


Лілія Ребрик і Андрій Дикий

"Наш розпис - це не спонтанне рішення. Андрій освідчився ще влітку. Заяву до РАЦСу ми подали 7 листопада, чесно чекали на свою чергу", - поділилася ведуча.


Лілія Ребрик з чоловіком / Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Весілля Дикий та Ребрик не планували робити гучним. Щоправда, їхні друзі влаштували їм сюрприз. Вони запросили до РАЦСу гостей, серед яких були і журналісти. Врешті, про весілля ведучої та танцівника дізналася вся країна.

"Ми спочатку не планували робити весілля, хотіли просто розписатися, але коли зайшли до РАЦСу, здивувалися кількості присутніх гостей і камері. Виявилось, що це мої подружки зробили нам з Андрієм сюрприз, саме вони продумали ритуали з рушником, шампанським і голубами. Звичайно, нам було приємно", - пригадувала знаменитість.

Діти Лілії Ребрик та Андрія Дикого

Закохані вже понад 10 років живуть у щасливому шлюбі та вважаються однією з найміцніших пар в українському шоубізнесі.


Лілія Ребрик із чоловіком / Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Подружжя виховує двох доньок та чекає на поповнення в родині. Старшу доньку Діану Лілія Ребрик народила 30 серпня 2012 року. Нині дівчинці 11 років.


Лілія Ребрик з чоловіком та доньками / Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Через п'ять років після народження первістка ведуча знову стала мамою. 30 квітня 2018 року у подружжя народилася друга донька, яку вони назвали Поліною. Нині дівчинці 5 років.

Знову через п'ять років після народження другої дитини знаменитість оголосила про третю вагітність. Андрій Дикий та Лілія Ребрик чекають на народження дівчинки.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Галина Олійник
11-11-2023, 11:20
Коментарів 1 Переглядів 4 629

Теги -
Hаписав: Гість Дмитро, Коментарів: 0, Новин: 0, 12 листопада 2023 01:00
В новині:
Зрада подається як велике досягнення.

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.