Названо місце, де ніколи не варто зберігати яйця

новини / Новини України
1 350
0

Яйця - це популярний продукт, який може зберігатись на вашій кухні досить довго. Головне - це знати для них потрібне місце зберігання.



Де найкраще зберігати яйця

Британський ветеринар - доктор Болуезо вважає, що яйця слід зберігати у холодильнику через постійну температуру, яка забезпечує їм велику довговічність, але є один нюанс.

"Вам не потрібно зберігати яйця у холодильнику, але ви можете залишити їх там, щоб вони зберігалися довше", - сказав він.

Експерт також пояснив, що супермаркети не зберігають яйця у холодильнику, оскільки через зміну температури на них з'являється конденсат.

"Там буде деякий конденсат, і це збільшить ризик отруєння сальмонелою пізніше, коли ви з'їсте яйце", - заявив ветеринар.

Але тут є один важливий момент – не зберігайте яйця на полиці, яка знаходиться у дверцятах холодильника. Постійна зміна температури відкриття та закриття холодильника може зробити яйця непридатними для вживання.

Краще покладіть продукт туди, де температура буде незмінною.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.