RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


21-річна Анастасія Чабан родом з Новодністровська. Дівчина молода та перспективна артистка, яка вже заворожує своїм співом слухачів. Анастасія виступає під псевдонімом "STASYA". Співачка співає в унікальному стилі та поєднує фольклор з сучасними мотивами.

Про любов до фольклору та співів, участь у "Голосі країни" та підтримку батьків - далі в інтерв'ю molbuk.ua.



Любов до фольклору у дівчини виникла ще у 2019 році, коли дівчина вступила на спеціальність "Фольклорист" у Київський національний університет культури і мистецтв.

"З того моменту полюбила та почала вивчати український фольклор, а також захоплюватися ним. Проводила експедиції у своїй місцевості, де зібрала багато цінного матеріалу про звичаї, традиції. Мені вдалося записати різножанрові пісні. Я дуже вдячна Богу, що в потрібний момент мого життя він мене скерував саме в напрямок вивчення фольклору, адже все життя я співала естрадним вокалом. Після початку навчання в університеті, завдяки викладачам, особливо Івану Сінельнікову, закохалась в цю справу. Відкрила український фольклор по-іншому, по-справжньому та полюбила до глибини душі", - каже Анастасія.

Співачка зробила дуже важливий крок у своєму житті та взяла участь у телевізійному талант-шоу "Голос країни-13".

"Мені написала менеджерка проєкту та запропонувала заповнити анкету, спробувати свої сили. Я надіслала декілька пісень на огляд і чекала відповіді. Була дуже щаслива, коли повідомили результат", - каже молода артистка.

"Кожен вихід на сцену – це дивовижні почуття"

STASYA потрапила в сліпі прослуховування, де виконувала пісню Надії Дорофєєвої "Вотсап". На першому ж приспіві до дівчини обернулися всі крісла тренерів. Наставником Анастасія обрала музиканта та продюсера Івана Клименка.

"Насправді кожен період на "Голосі країни" для мене особливо емоційний, адже тут починається моя історія. Кожен вихід на сцену – це дивовижні почуття, - продовжує дівчина, - почуття, коли мрії потрошки перетворюються в реальність. Моменти, які ніколи не повторяться та які хочеться запам’ятати на все життя".




Співачка має неймовірно сильний голос, від якого по тілу біжать мурахи. За словами Анастасії, голос передався генетично від батьків.

"Голос - це талант подарований мені Господом та моїми батьками, адже в мене творча сімʼя", - зазначає А. Чабан.

Дівчина також мультиінструменталістка, підкорила синтезатор, драм-машину, гітару, укулеле та інших. На музичних інструментах Анастасія навчилася грати сама.

"Усі не перерахую, але вмію грати на багатьох, починаючи від гітари та закінчуючи окариною. Я самоучка і дуже люблю вивчати щось нове. Зараз хочу навчитись досконало грати на барабанах", - говорить співачка.

"Головне – від душі"

Ще перед "Голосом країни" STASYA розпочала свою сольну кар’єру та вже випустила вісім треків, а також на всі відзняла кліпи. Її перша пісня "Світ ловив" на платформі YouTube зібрала вже 260 тисяч переглядів, а кліп на трек "Дівка" переглянуло понад 400 тис. людей. У мережі TikTok її треки набирають мільйони переглядів.

"Намагаюсь робити так, як відчуваю, без шаблонів і рамок. Головне – від душі. Надихаюсь багатьма українськими артистами і щаслива, що зараз вітчизняна музика вийшла на новий етап. У нас зʼявляється багато молодих, крутих та талановитих артистів", - каже А. Чабан.





Анастасія зазначає, що без підтримки батьків успіху не було б.

"Мене підтримує моя сімʼя та родина, близькі люди. Після проходження кожного етапу не тільки на проєкті, а й поза його межами, бачу їхні щасливі очі та розумію, що все роблю правильно. Часто моя мама говорить, що нехай в неї не вийшло здійснити мрію бути на великій сцені – писати та випускати пісні – вона щаслива, що ця мрія здійснилась у мене. Хоча я запевняю її, що це ще не кінець, підтримую і допоможу всім, чим зможу, аби вона відчула ці нереальні емоції", - розповідає молода артистка.



Дівчина також є бек-вокалісткою відомого українського артиста Козака Сіромахи. Анастасія виступає з ним за кордоном, також планується тур в Україні.

"Коли почалися блекаути, я почувалась спустошеною. Хотіла в житті щось змінити і навіть думала переїхати з Києва в інше місто. Проте одного дня мені зателефонував Микола – директор Козака Сіромахи. Він запропонував співпрацю з ним. З того моменту я досить часто кажу, що його дзвінок змінив моє життя", - говорить А. Чабан.



Для дівчини зараз головне, щоб закінчилася війна. Вона закликає допомагати духовно, якщо немає можливості – матеріально.

"Моя мрія, як і кожного українця, щоб швидше закінчилась війна і ми будували світле майбутнє для своїх діток і внуків. Зараз потрібно триматись та підтримувати одне одного, а особливо наших захисників. Я часто кажу, що навіть, коли немає можливості допомагати фінансово – допомагайте своїми талантами. Їх це дуже налаштовує, підбадьорює та допомагає розслабитися", - зазначає Анастасія.

STASYA змогла потрапити до суперфіналу "Голосу країни-13". Анастасія буде боротися за перемогу в проєкті.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
22-10-2023, 16:32
Коментарів 0 Переглядів 27 662

Теги -

Чоловіки намагалися втекти до Молдови, за це дали "переправникові" круглу суму
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

"Вечірнє шоу фрекен Хільдур Бок" буде завершальною прем’єрою театрального сезону


«Це якесь варварство!» Блог Галини Олійник
У центрі міста майже ніде сховатися від сонця
Сподіваємося на краще, але готуймося до гіршого. Блог Ярослава Волощука
На третьому році повномасштабної війни ми знову і знову повертаємось до теми дефіциту електроенергії.
ВІДЕО Переглянути все відео

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.