Бурякова ікра: рецепт пікантної закуски

новини / Смачні рецепти
1 646
0

Буряк відваріть до напівготовності, подрібніть на тертці. Обсмажте з додаванням моркви й цибулі на олії.

Смачно й корисно як у гарячому, так і в холодному вигляді.



Інгредієнти:
буряк – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 2 шт.;
часник – 2 зубчики;
олія – 4 ст. л.
перець чорний мелений;
сіль.

Приготування:
Буряки відваріть до напівготовності близько 30 хвилин. Остудіть та очистіть. Натріть на великій тертці.
На розігріту сковороду з олією викладіть натерту на великій тертці моркву. Обсмажте на середньому вогні 5 хвилин. Додайте буряк і тушкуйте овочі на повільному вогні 20 хвилин.
Очищену і дрібно нарізану цибулю обсмажте на сковороді з додаванням олії 2-3 хвилини.
Буряк з морквою посоліть, поперчіть. Додайте підсмажену цибулю і нарізаний часник. Перемішайте. Протушкуйте всі овочі 10 хвилин під закритою кришкою.

Поради:
За бажання подрібніть бурякову ікру у блендері.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.