Буряк відваріть до напівготовності, подрібніть на тертці. Обсмажте з додаванням моркви й цибулі на олії.
Смачно й корисно як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Інгредієнти:
буряк – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 2 шт.;
часник – 2 зубчики;
олія – 4 ст. л.
перець чорний мелений;
сіль.
Приготування:
Буряки відваріть до напівготовності близько 30 хвилин. Остудіть та очистіть. Натріть на великій тертці.
На розігріту сковороду з олією викладіть натерту на великій тертці моркву. Обсмажте на середньому вогні 5 хвилин. Додайте буряк і тушкуйте овочі на повільному вогні 20 хвилин.
Очищену і дрібно нарізану цибулю обсмажте на сковороді з додаванням олії 2-3 хвилини.
Буряк з морквою посоліть, поперчіть. Додайте підсмажену цибулю і нарізаний часник. Перемішайте. Протушкуйте всі овочі 10 хвилин під закритою кришкою.
Поради:
За бажання подрібніть бурякову ікру у блендері.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
8-10-2023, 00:30
0
1 393