RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

На календарі жовтень, а це означає, що стартує конкурс "Народний бренд 2023" – улюблені змагання не тільки компаній і місцевих виробників, а й споживачів, адже вони можуть гідно оцінити послуги, а також знайти тих, що пропонують справді якісні продукти. Цей період – ідеальна можливість представників бізнесу довести свою чесність і відповідальність. То чому б не стати учасником цьогоріч?



Нагадаємо, конкурс "Народний бренд" не новий, в Україні він відбуватиметься вже двадцять другий рік поспіль, зокрема, в Чернівцях – третій. У 2021-му в "Народному бренді" взяли участь понад тисячу сімсот чернівецьких компаній. Період його проведення завше припадає на осінь, а голосування триває з 1 жовтня по 30 листопада.

Розвиваєш власну справу? Дізнайся, як стати учасником


Аби позмагатися за народну любов із конкурентами, колегами або навіть зовсім незнайомими підприємствами, які працюють у тій галузі, що й ви, потрібно:
  1. Працювати в Чернівцях
  2. Бути представником однієї з номінацій конкурсу
  3. Бути в каталозі ТОП20.
Але пам’ятайте, одна компанія = одна номінація!



Де і як голосувати?


Щоб підтримати свого фаворита, особливих зусиль прикладати не треба, все максимально просто:
  1. Заходимо на https://top20.ua/cv/brand.
  2. Обираємо номінацію, з якої хочемо розпочати голосування, шукаємо улюблений бренд чи торгову марку, натискаємо кнопку "проголосувати".
  3. Не спішимо покидати сайт, проголосувати потрібно мінімум за 10 представників різних номінацій, аби ваша участь була зарахована.
  4. Насамкінець вказуємо свій номер телефону й очікуємо, поки автовідповідач продиктує код, який одразу ж вводимо у віконце на сайті.
  5. І, звісно, не забуваємо поділитися із друзями посиланням на https://top20.ua/cv/brand.
Пам’ятайте, користувач повинен перебувати в межах міста й може проголосувати тільки раз. Такі умови дають змогу якомога чіткіше і правильніше визначити переможця. Якщо через проблеми з інтернетом чи інші форс-мажори вам не вдалося завершити голосування, під час наступного візиту на сайт ТОП20 не потрібно заново все розпочинати, продовжуйте попереднє голосування.



За яким критерієм відбирають переможців?


Конкурси без професійних суддів бувають, переможцем "Народного бренду" стане той, за кого віддадуть найбільше голосів на сайті top20.ua. Оголошення лауреатів традиційно відбувається на початку грудня. До речі, система голосування максимально проста й відкрита – вже з третього жовтня кожен може самостійно оновлювати сторінку результатів.

Кожен рік – нові виклики й випробовування. "Народний бренд" пережив революції, кризи, АТО, коронавірус і от уже другий рік поспіль – війну. Торік не організовували церемоній нагородження, статуетки й дипломи переможці отримували від представників конкурсу в неофіційній і зовсім несвятковій атмосфері. Цьогоріч же у планах на грудень є відмітка про урочистості з нагоди завершення конкурсу. Чи відбудуться вони – прогнозувати зарано, бо час, на жаль, дуже непевний. Та ми віримо, що під крилом наших ЗСУ таки вдасться зібрати всіх переможців разом!

Поспішіть зареєструватися на початку жовтня, аби до 30 листопада зібрати якомога більше голосів, а взимку отримати відзнаку "Народний бренд". Ви ж розумієте, це не просто статуетка, це більше навіть як знак якості, бо це почуття клієнтів — їхня довіра, повага і любов, а їх, як відомо, купити не можна. Тож давайте не гнатися за цінностями, час здобувати безцінне!

Реєструйтесь і отримуйте відзнаку "Народний бренд", а заразом довіру та прихильність клієнтів.
Все просто — "Ти обираєш – "Молодий буковинець" та ТОП 20 нагороджує!".


Редактор: Марія Фернюк
23-10-2023, 13:23
Коментарів 0 Переглядів 5 274

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.