Язички з листкового тіста з цукром та корицею: дуже простий рецепт

новини / Смачні рецепти
1 416
0

Язички листкові – це рецепт солодкої страви, який відрізняється від іншої випічки своєю простотою у приготуванні. Для приготування нам знадобиться листкове тісто, цукор та кориця.

Розкатали тісто, посипали цукром із корицею – і в духовку. Слойки виходять в міру солодкі, хрусткі, розсипчасті і тануть у роті.



Інгредієнти
листкове тісто
500 г
цукор
5 ст. л.
кориця
1 ч. л.
яйце
1 шт.

1. Заздалегідь дістаньте тісто із морозильної камери. Дайте йому трохи розморозитись.
2. Яйце збийте віночком.
3. Тісто наріжте на прямокутники розміром 10*4 см. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Кожну слойку змастіть збитим яйцем.
4. У мисці змішайте цукор із корицею. Обсипте рівномірно кожен виріб цукром із корицею.
5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 12-15 хвилин до золотистого кольору.

Поради:
Тісто використовуйте листкове дріжджове або бездріджове.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

11:25
Який інтернет у Чернівцях справді швидкий і надійний? Думки чернівчан!
11:19
Зливав паливо зі службового авто: на Буковині судитимуть чоловіка
11:00
Сирський відзначив десантника з Чернівців «Хрестом хоробрих»
10:45
Чому корисно їсти фісташки: названо п'ять переваг цих горіхів
10:31
У Чернівцях розкажуть про шпигунів у роки Першої світової війни
10:15
У Чернівцях оброблятимуть два парки від кліщів
09:59
Війська РФ за добу 56 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини
09:37
Епідсезон наближається до завершення: кількість хворих на ГРВІ зменшується

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм