Для приготування фаршированих помідорів знадобляться: помідори, яйця та шинка.
В результаті отримаємо оригінальну страву.
Інгредієнти:
помідори свіжі
4 шт.
яйця
4 шт.
шинка
100 г
перець чорний мелений
сіль
олія
зелена цибуля
Приготування:
Помідори помийте та висушіть.
Акуратно зріжте кришечку і чайною ложкою вийміть серцевину. Стінки залиште досить товстими, щоб вони не луснули.
Шинку наріжте дрібними кубиками.
У підготовлений підсолений помідор на дно викладіть трохи шинки.
Розбийте яйце в помідор. Посоліть, поперчіть і посипте зеленою цибулею (нарізаною дрібно).
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 190 градусів 15-20 хвилин.
Поради:
Помідори використовуйте великі та щільні.
Шинку можна замінити на ковбасу.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
28-09-2023, 00:45
0
968