Поки погода дозволяє влаштувати пікніки на природі, варто спробувати приготувати на грилі свинячі реберця із соусом барбекю.
Рецептом ділиться шеф-кухар Володимир Ярославський в Instagram.
Свинячі реберця барбекю"Давно хотів показати вам цей смачнючий рецепт і нарешті випала нагода. Ребра за цим рецептом виходять смачні та соковиті", - пише кухар.
Інгредієнти:
ребра свинячі - 2,5 кг
сіль - 23 г
спеції - мелений коріандр, сухий часник, копчена паприка, чорний перець, мелений кумино
олія - 50 мл
соус барбекю - до смаку
Як приготуватиРеберця посипте сіллю та спеціями, додайте олії, добре натріть отриманою сумішшю і ставте у холодне місце на ніч, щоб гарно замаринувалися.
Розпаліть гриль та злегка швиденько обсмажте ребра з 2-х сторін, щоб дати обсмажений аромат. Загорніть щільно у фольгу, зменште жар до 160-140 градусів й поставте мліти десь на 3 години, а жар можна поступово зменшувати до 100 градусів.
Мʼясо готове і добре протомилось, коли відстає від кістки. Тоді треба змастити мʼясо соусом барбекю, а на вугілля підкинути вишневих гілочок, смородини чи винограду, й просто на фользі дайте підкоптитися протягом 20 хв.
"Якщо готуєте вдома, то тоді можна так само робити і в духовці! Тільки ось як бути з копченням? Можливо допоможе класний соус!" - каже Ярославський.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
24-09-2023, 01:15
0
1 677