RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


У Чернівцях люди перекрили пішохідний перехід на вулиці Головній біля Ратуші. У результаті утворилися затори: стоять автомобілі та громадський транспорт, а рух тролейбусів припинили.

Про це повідомляє molbuk.ua



Акцію протесту організували інвестори щодо справи ЖК "Імперіал Парк Авеню".

За інформацією кореспондентки molbuk.ua люди хочуть зустрітися з міським головою Чернівців Романом Клічуком та головою апеляційного суду.





"Минулого разу ми прийшли до апеляційного суду, нас не почули. Ми знаємо, що скандальному забудовнику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Він нам сказав, що ця забудова тепер належить підприємцю із Миколаєва, який тепер вимагає доплатити йому окрему суму. Скільки ми маємо це терпіти?! 8 років це триває... Ми вимагаємо зустрічі з мером. Він повинен допомогти нам. Хоча і казав, що ця забудова відбувалася не за його каденції", – розповіла одна з протестувальників.



Станом на 12:05: рух транспорту вулицею Головна – відновлений





Раніше повідомлялося, що майже пів тисячі чернівецьких родин уже понад шість років не можуть заселитися у свої помешкання. Їх "кинув" недобросовісний забудовник. Зараз люди шукають правду в судах. Проте й там її не знаходять: їм масово відмовляють у майнових правах на помешкання.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
13-09-2023, 11:50
Коментарів 14 Переглядів 19 841

Теги -
Hаписав: Богдан, Коментарів: 0, Новин: 0, 13 вересня 2023 17:30
В новині:
Якщо правоохоронні органи, феміда та міська рада і надалі будуть на стороні шахраїв то так буде щодня.

Hаписав: Гість Уляна, Коментарів: 0, Новин: 0, 13 вересня 2023 20:17
В новині:
ми оплатили повну вартість житла ще 2016-2017 рр. Забудовник обіцяв його нам збудувати і здати у користування. Були заключенні попередні договори. І в них зазначалося все і кошти ,які ми вносимо , і дії, які повинен виконати забудовник, і терміни виконання.Саврій Ігор гроші взяв, будинок не завершив. Ми чекали і вели переговори, …і слухали обіцянки 8 років…. Житла ,наразі ,ми не маємо… і грошей теж. А Саврій передає нашу будову взагалі дуже підозрілій Миколаївській організації…. Ми їй вірити вже не хочемо, і не збираємося.
Ми готові за власний кошт і власними силами закінчити будову і мати , нарешті , житло, і жити там. Тільки просимо суд надати нам ПРАВО НА МАЙНО! Тобто те майно , що придбалося і збудувалося за наші кошти. От і все?‍♀️

Hаписав: Гость, Коментарів: 0, Новин: 0, 14 вересня 2023 08:32
В новині:
Слід додати ще про те, що громадян ошукали саме на час внесення коштів (уклали нікчемні договори, які не створюють жодних юридичних наслідків), а судді такі "корумповані", що не хотять "закрити очі" на статті 215 і 216 Цивільного кодексу України і порушити закон, чинять супротив тиску громадян на задоволення завідома неправомірних вимог.

Hаписав: Чернівчанин, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 вересня 2023 18:20
В новині:
Покривання шахраїв за хабарі з такими зусиллямм .. зі сторони судів, поліцаїв та трутнів з ратуші шокує!!!а те що продажні мєнти використовують військомат як каральний орган то взагалі треш!!! Щоб боротись лише з пенсіонерами та жінками.... а те що судді не тільки покривають шахраїів які хочуть вкрасти квартири в 500 сімей чернівчан ...і які ще й являються фігурантами у справі про держ зраду... це не те що пробите дно це стук знизу дна...... жах!окрім того людей що намагаються добитись правди у цій державі ще й зобовязали сплатити за ці намагання по 17000...!! Держ службовці ви шо подуріли з цими хабарями??? Скільки ж вам дали шо так себе ведете нагло з народом????!!!

Hаписав: Черрівчанка, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 вересня 2023 18:22
В новині:
Окрім того, що суд не визнав за інвестором майнове право, він ще й пограбував інвестора
на 17000 грн .....
Суд грабує
Поліція викликає тцк
Живемо не в державі а в
свинарнику

Hаписав: Черрівчанка, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 вересня 2023 18:24
В новині:
кого захищають наші хлопці, нашу владу,наших суддів ,щоб нас грабували, поліція не захищає народ,а захищає хапуг Та ми у рабстві живемо.Люди віддають життя,щоб ці хапуги
грабували, цих, що залишилися
В нас нема держави.

Hаписав: Олександр, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 вересня 2023 20:09
В новині:
В жодній цивілізованій країні неможливий настільки цинічний та ганебний підхід судової системи до вирішення життєво необхідних питань! Просто ганьба для всіх гілок влади ,які на це закривають очі

Hаписав: Вал, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 вересня 2023 11:11
В новині:
Місцева Влада зайнята черговим дєрєбаном, або піариться на фоні чергового відкритого сквера, а до проблем людей діла не має. Легше за все натравити на мітингуючих каральний орган ТЦК , тоді мітингувальників стане вдвічі меньше. А з рештою поліція справиться, бо то ж жінки. Роман Клічук ви своєю бездіяльністю покриваєте шахрая і колаборанта який не тільки ошукав тисячі громадян України а є учасником колаборантської діяльності. Ви тим самим разом з купленими суддями стаєте співучасником !!!

Hаписав: Гість Юлія, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 вересня 2023 13:36
В новині:
Клічуку байдуже на всіх, думає лише як збагатитись!!!Суд проплачений, справа куплена!
Як жити в цьому місті, якщо таке свавілля!!!

Hаписав: Гость, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 вересня 2023 08:23
В новині:
З цих ганебних коментарів слідує, що судді мали стати на бік цих громадян, закривши очі на норми закону. Тобто, ми вимагаємо справедливої судової системи, але відносно нас суд повинен був вибірково порушити закон. Це менталітет нашого народу: "Для усіх закон один, а мені, якщо треба, кум - суддя допоможе!" Ні, так не буде у правовій державі, як би ви суддів і систему не ображали, лоханулися, відсуджуйте гроші і радійте цьому!

Hаписав: І на додаток, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 вересня 2023 08:36
В новині:
Те, що судді, поліція, мер...взяли гроші,- це ні що інше, я ваша хвора уява, тренд в міру вашої розпущеності. А те, що серед суддів виявили зрадницю, то респект СБУ, які виявили таких серед тисячі громадян, і це не підтверджує ні в якому разі ваші низькі твердження, що усі громадяни України зрадники, по такій логіці і військових так до них прирівняєте. Маніпулятори, які рівно з окупантами розхитують і підбурюють суспільство до радикальних дій під час війнии!!!

Hаписав: Ghost, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 вересня 2023 15:22
В новині:
Лякати людей, які захищають своє від шахраїв тим, що їх відправлять на передову, а саме представниками ТЦК це верх цинізму, серед інвесторів є хлопці, які воюють за нашу країну, за те щоб якраз поліцейської диктатури в нас не було, за майбутнє, і віддають свої життя. А ці мразоти за наші ж податки розганяють мирний протест.

Hаписав: ТЦК, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 вересня 2023 09:46
В новині:
А чого ТЦК лякатися? Якщо громадяни сумлінно користуються своїми правами і виконують зобов'язання перед державою, зокрема з введенням військового стану відвідували ТЦК, то й "страшилки" поліцейські не спрацюють!!! Усі так звані інвестори законослухняні громадяни, правда? stuck_out_tongue_winking_eye

Hаписав: Касандра, Коментарів: 0, Новин: 0, 10 жовтня 2023 21:01
В новині:
{text}той чоловік -Ігор роду Саврій не єдиний і не головний у тій афері .Цього разу зорі радикально відвернули від нього свою прихильність , те саме стосується і його подільників .
Його кримінальне минуле пов'язане із роботою на авторитета , який був убитий у Львові 1994 року ...
Я побачила куплені злодієм нагорди і лютість обдурених ним людей .
Кожен злодій ,що іде на співпрацю із владою отримає сучу кару .


Це вже третя відкрита Алея в старостинському окрузі Вижницької громади
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

На виставці представили найкращі роботи учнів за рік


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.