Лише декілька інгредієнтів — і швидкий пиріг готовий: змішайте яблука та моркву

новини / Новини України
2 943
0

Яблука та морква — ідеально поєднуються і чудово смакують разом. Пропонуємо приготувати смачний та ароматний морквяний пиріг із яблуками.



Морквяно-яблучний пиріг поєднує в собі солодкий смак яблук та ніжну текстуру моркви. В літній період такий десерт стане чудовою альтернативою традиційній фруктовій випічці.

Інгредієнти

пшеничне борошно - 2 склянки
сода - 1/2 чайної ложки
сіль - 1/2 чайної ложки
порошок для випікання - 1 чайна ложка
цукор - 1 склянка
олія - 1/2 склянки
яйця -2 шт.
яблука середні - 2 шт.
морква середня (натерта) - 2 шт.
кориця - 1 чайна ложка
ванільний екстракт (за бажанням) - 1/2 чайної ложки

Спосіб приготування:

Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів.
Поєднайте у великій глибокій мисці сіль, борошно, соду та порошок для випікання.
Збийте в іншій мисці яйця з цукром до однорідності. Додайте олію та ретельно перемішайте.
Акуратно влийте рідку частину тіста до сухих інгредієнтів, повільно змішуючи.
Розкатайте тісто і розмістіть його на дні форми. Можна залишити невелику частину для декорування.
Приготуйте начинку: у мисці змішайте мілко натерту моркву, цукор, нарізані скибочками яблука, дрібку солі, корицю, ванільний екстракт.
Всю начинку рівномірно розподіліть по тісту.
З залишків тіста можете зробити різні декоративні елементи.
Випікати 40-45 хвилин (верх повинен стати золотистим).
Перед подаванням потрібно охолодити.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують