Сира аджика за 20 хвилин. Клопотенко поділився неймовріним рецептом

новини / Новини України
1 538
0


Аджику можна консервувати на зиму, а можна поставити в холодильник і з'їсти свіжою з максимумом користі.

Рецептом швидкого соусу, який готується за 20 хвилин, поділився відомий кулінар Євген Клопотенко.



Складники на 1 літр:

500 г томатів сорту Сливка
10-12 зубчиків часнику 
10 г кореня хріну 
1 перець чилі 
500 г солодкого перцю  
2  ч. л. солі 
1 ч. л. меленого коріандру  
Як приготувати смакоту
Помийте томати, поріжте навпіл та виріжте плодоніжку.

Помийте солодкий перець, розріжте навпіл, виріжте плодоніжку та вийміть насіння. Те саме зробіть з одним перцем чилі. Поріжте все на шматочки, які поміщаються у м'ясорубці.

Очистіть корінь хріну та часник. Перекрутіть всі овочі через м'ясорубку.

Додайте до перекручених овочів 2  ч. л. солі  та 1 ч. л. меленого коріандру. Перекладіть у баночки та зберігайте в холодильнику до двох тижнів.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.