Для ікри використовуйте будь-які кабачки як молоді, так і великі, але в останніх обов'язково видаляйте насіння.
Всі інгредієнти подрібнюються та обсмажуються, а потім перемелюються у блендері. Додають цукор, сіль та тушкують до готовності.
Складники
кабачки – 3 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
томатна паста – 1 ст. л.;
олія;
перець чорний мелений;
цукор – 1 ст. л;
сіль.
Приготування
Кабачки, цибулю та морква вимийте та очистіть.
Моркву натріть на великій тертці. Цибулю та кабачки дрібно наріжте кубиками.
На розігрітій сковороді з олією обсмажте кабачки і викладіть у миску.
Так само як і кабачки, обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору.
Змішайте моркву та цибулю з кабачками. Додайте цукор, перець, сіль, томатну пасту, часник видавлений через прес. Подрібніть все у блендері до стану пюре.
Викладіть масу в сотейник і тушкуйте під закритою кришкою 40 хвилин після закипання.
Подавайте страву до столу як теплою, так і холодною.
Поради
У процесі приготування обов'язково куштуємо ікру, все додаємо на свій смак.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
24-07-2023, 01:00
0
1 638