RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Партнери України від початку року надали 23 мільярди доларів для фінансування дефіциту державного бюджету України.

Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у своєму дописі на Facebook.



"Вдячні міжнародним партнерам, які від початку року виділили більше 23 млрд доларів для фінансування дефіциту бюджету", – написав він.

Шмигаль також розповів про прогрес у відновлені України. За його словами, уряд вже виділив понад 1,7 млрд грн на відновлення медзакладів у дев'яти областях України та розпочав прокладання магістральних водогонів на Дніпропетровщині для забезпечення людей питною водою після російського теракту на Каховській ГЕС. Уряд виділив на цей проєкт 1,5 млрд грн. До осені роботи мають бути завершені.

"Для відновлення економіки продовжуємо програму безповоротних грантів єРобота. У межах десятої хвилі подачі заявок за програмою "Власна справа" виділено 72 млн грн для 306 бізнесів. Загалом від початку 2023 року переможцями програми стали вже 2 800 підприємців, яким буде надано гранти на 665 млн грн.", – додав Шмигаль.

Розпочато також роботу над Ukraine Facility – чотирирічною програмою ЄС на 50 млрд євро, яка покликана допомогти Україні з фінансуванням бюджету та проєктів відновлення. Уряд створив Міжвідомчу робочу групу для підготовки плану заходів з реалізації програми реформ та змін.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
16-07-2023, 23:59
Коментарів 7 Переглядів 1 190

Hаписав: Вадим Карасьов, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 липня 2023 09:55
В новині:
Для відновлення економіки України потрібно щоб працювали вітчизняні підприємства. А на Буковині вже дев'ятий місяць із-за неправомірно застосованих санкцій не працює Чернівецький машинобудівний завод, найбільший в Україні виробник нафтогазопереробного обладнання. Держава втрачає податки, працівники заводу поповнюють ряди безробітних. Влада свідомо доводить потужне, необхідне для економіки країни підприємство до банкрутства.

Hаписав: Гість Ірина, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 липня 2023 11:52
В новині:
Нажаль санкційна політика держави по відношенню до юридичних осіб резидентів України є далеко не досконалою. У зв’язку з великими прогалинами в законодавстві, та взагалі порушенням цього законодавства, під санкції потрапляє багато підприємств безпідставно. Якщо комусь з оточення президента не сподобалась діяльність того чи іншого підприємства, або навпаки дуже сподобалось підприємство на це підприємство накладають санкції, таким чином доводячи його до БАНКРУТСТВА. Після чого це підприємство викуповують за безцінь. По антологічній схемі мабуть і вирішили привласнити ТОВ "Машзавод". Кому це потрібно? Чому Голова НБУ не дає дозвіл підприємству погасити кредит в державний банк коштами, які винні ТОВ "Машзавод" інші юридичні особи (борг виник до накладення санкцій). Відсотки за користування кредитом продовжують нараховувати. Чи не є ці дії навмисними щоб довести завод до Банкрутства? А підприємство могло працювати і сплачувати податки, що сьогодні для держави є вкрай важливим.

Hаписав: Олена, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 липня 2023 11:57
В новині:
Чернівецький машинобудівний завод одне з найбільших і можливо на даний момент єдине підприємтсво яке своїм обладананням могло б забезпечити функціонування нафтогазової, хімічної, енергетичної промисловості – свідомо знищується і доводиться до банкрутства через необгрунтовані санкції. Працівники вже 9 місяців як залишились без засобів до існування, а влада міста нічого не робить для відновлення роботи підприємства. Хоча завод в цей час мав би працювати на повну потужність для відновлення України.

Hаписав: Гість Наталія, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 липня 2023 14:57
В новині:
Під час війни требо намагатися втримати економіку, підтримувати всі українські підприємства, а не доводити до банкрутства, як Машзавод. Підприємство вже 9 місяців не працює, обласний бюджет недоотримав десятки мільйонів податків, які б могли піти на відновлення країни, що дуже важливо в цей важкий час.

Hаписав: Лариса, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 липня 2023 15:16
В новині:
Спочатку потрібно підтримувати вітчизняних виробників, чому підприємство Машзавод доводять до банкрутства, в час коли завод міг би підтримувати економіку краю і у працівників заводу була б робота , а завод і надалі під санкціями, а влада тільки обіцяє.

Hаписав: Гість Аліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 липня 2023 15:22
В новині:
Підприємство Машзавод вже 9 місяць під незаконно накладеними санкціями, завод доводять до банкрутства, в той час коли говорять про економіку , а чому влада не вирішить питання і бюджет краю був би більшим та працівникам заводу була б робота .

Hаписав: Поліна, Коментарів: 0, Новин: 0, 17 липня 2023 15:28
В новині:
Добре коли в країні відкривають нові підприємства. Але погано коли примусово закривають діючі. На Буковині вже 9 місяців через неправомірно застосовані санкції не працює Машзавод. Підприємство є найбільшим в Україні виробником нафтогазопереробного обладнання. Держава не отримує податки, працівники заводу поповнюють ряди безробітних. Влада свідомо доводить потужне, необхідне для економіки України підприємство до банкрутства.

34-річна жінка вдова та самостійно виховує п’ятьох малолітніх дітей

Одного з них, Віктора Дударя, на жаль, уже немає...

Бригада під його командуванням отримала до бойового прапора стрічку “Буковинська”.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Сьогодні, 1 жовтня, відомому чернівчанинові виповнилося би 60 років


Не такий Трамп страшний, як його малюють. Блог Ярослава Волощука
Останній візит нашого президента до США приніс як багато здобутків так і чимало хвилювань.
На «Червоній руті» вперше прозвучав гімн України. Блог Надії Будної
35 років тому, 17-24 вересня 1989-го, в Чернівцях відбувся перший фестиваль "Червона рута"
ВІДЕО Переглянути все відео

Перевірку влаштували закладам громадського харчування та комунальним установам

Про роботу цієї молодої, активної і прогресивної команди фахівців, яка орієнтується лише на успішний результат для вас і вашого бізнесу, розповідають засновники мережі компаній Бюро перекладів і локалізації Lingvo Team Євгеній і Аліса ЄРЬОМІНИ.

Чоловіче здоров'я — важлива тема, яка часто залишається поза увагою, доки не з'являються серйозні симптоми. Захворювання передміхурової залози, такі як аденома простати та простатит, стають все більш поширеними з віком, викликаючи фізичний дискомфорт і психологічні труднощі. Але сьогодні, завдяки досягненням сучасної медицини, ці проблеми можна ефективно вирішувати без хірургічного втручання.

Якщо ви не задоволені системою опалення вдома — багато платите за газ чи електроенергію, а тепла не відчуваєте — це найперший і найвагоміший дзвіночок, аби замислитися над альтернативним джерелом обігріву.

Збираєтеся укласти договір страхування? Це важливе рішення, яке потребує ретельної підготовки. Маємо кілька простих та ефективних порад, які допоможуть вам краще зорієнтуватися у виборі страхових продуктів і послуг.