RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Військовий-доброволець, боєць чернівецької тероборони Віталій Аврам звернувся до військовозобов'язаних, які з тих чи інших причин уникають служби.

Свій емоційний допис захисник залишив на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua



Віталій зазначає: колись просто не буде кому охороняти від російської навали тих, хто зараз уникає військової служби.

"Для усіх, хто ховається… Або мобілізовується і починає мутити з перших днів…. Це вам адресується. Ви мутите, вічно в лікарнях і госпіталях, шукаєте все, аби не стати на захист. А тут хлопці з неповним штатом тримають оборону. Бо у вас не вистачає духу….
Добровольці закінчаться колись, а обороняти ваші сімʼї уже не буде кому…Бог вам суддя…" - написав Віталій Аврам.

Раніше буковинців закликали ставати до лав тероборони.

Читайте також: "За що нам така доля?!": у Чернівцях попрощалися з тероборонівцем Богданом Савіцьким

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Галина Олійник
15-07-2023, 22:41
Коментарів 13 Переглядів 13 854

Hаписав: 1wt, Коментарів: 0, Новин: 0, 15 липня 2023 23:22
В новині:
Не ведіться!!! А МБ краще більш важливіше повідомляти, чи як??

Hаписав: Читач, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 08:18
В новині:
Тому ставайте добровольцями та теж скоро закінчитесь. Або вас впіймають на вулиці працівники ТЦК і зроблять добровольцем.

Hаписав: Wolf, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 09:27
В новині:
Стаття 65. Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. (Конституція України)

Hаписав: Wolf 2, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 10:56
В новині:
А хiба об'явили вiйну? Не вибирайте контекст iз конституцiï як вам зручно. Коли офiцiйно нашi оголосять вiйну тодi iбудем захищати

Hаписав: Гість Володимир, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 11:34
В новині:
Коли оголосять війну, то війська вже будуть на межі Буковини і Вінницької області..
І захищати вже не буде що!!!!!хоча попереднім дописувачів, видно, однаково, хто буде при владі-Україна чи пуйлостан....

Hаписав: Свій, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 12:45
В новині:
Кого захищати, отих зелених брехунів? Чи тих мразот які ловлять простих робітників на вулиці? Пішли нахуй, я тільки повинен батькам.

Hаписав: Гість Володимир, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 14:18
В новині:
Своїх рідних, свій дім...
Якщо цю пуцлостанську наволоч не зупинити на сході і півдні України, то вона прийде у наш дім..
Повторюсь.. Допоки ви думаєте захищати, то вже не буде що... Ворог буде у дверей будинку.. І буде пізно

Hаписав: Тамара, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 14:34
В новині:
Пішли всі нахуй зі своєю мобілізацією. Гостинно просимо у яхт-клуб "Маяк", село Дністрівка. Там яхти гідроцикли, бар гудить до ранку. А воєнкомів нема. От коли яхти підуть на фронт, тоді і за на нашими чоловіками приходьте, не раніше. А так *уй вам в сраку, щоб голова не хиталася. sunglasses

Hаписав: Олена, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 14:40
В новині:
{text}
Цитата: Wolf 2
А хiба об'явили вiйну? Не вибирайте контекст iз конституцiï як вам зручно. Коли офiцiйно нашi оголосять вiйну тодi iбудем захищати

Вибачте, а на Вашу думку те, що зараз відбувається в Україні, хіба не війна? Я як дружина добровольця, сестра жінки-добровольця не розумію позицію таких як Ви, які роблять вигляд, що війни нема!

Hаписав: Марія, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 14:43
В новині:
А чому всі бугаї з ТЦК не воюють на сході, а лише з тими, хто не може дати відсіч, коли 3-5 ТЦКшників заламують простого чоловіка, щоб насильно відвезти до ТЦК, а там одразу здоровий і на відправку у військову частину?
Чому оповіщення не роблять жінки?

Hаписав: Гетто, Коментарів: 0, Новин: 0, 16 липня 2023 19:05
В новині:
Всі жіночки які пишуть про те щоб всіх чоловіків ловили на війну, пішли нахуй, разом з підарасами з тцк, курви рожайте нових солдат, пезда є, вперед родити

Hаписав: Слухач, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 липня 2023 07:48
В новині:
{text}
Цитата: Wolf 2
А хiба об'явили вiйну? Не вибирайте контекст iз конституцiï як вам зручно. Коли офiцiйно нашi оголосять вiйну тодi iбудем захищати

Чувак, може у твоїх і СВО, а в України військовий стан потвсі території, що автоматично запускає описане в 65 статті Конституції України, тому не палися

Hаписав: Слухач, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 липня 2023 08:06
В новині:
Що можна сказати тим, хто прикривається ТЦК, депутатами та іншою нечистю, яка не пішла у військо і порушила норми закону.
1. Моліться на ТЦК в теперішньому складі. Якщо їх замінять, то прийдуть хлопці з передку які вже 1,5 роки воюють і захищають ваш недорозвинений цюцюрчик від злих дядь кавказької та бурятської національностей.
2. Забудьте про свої права. Ви не виконали основний обов'язок перед державою, тому рано чи пізно, коли війна закінчиться і воїни почнуть повертатися я вам не заздрю. Ви будете лякатися кожного звуку, шороху кущів, гуляючи по вулиці. А причина цього досить проста - ваші недолугі відмовки та коментарі. Ніхто, абсолютно ніхто не буде звертати увагу на те, що побили чергового Васю Пупуіна в місті, бо він мав сміливість наїхати на ветерана і доказувати йому, що він лох оскільки пішов на війну.
Чекайте хлопці, ми прийдемо з війни і почнемо наводити порядок і почнемо ми не з влади, а з того стада баранів, яку цю владу колись обирало, бо після війни права голосу у вас не буде.
Спіть спокійно, хай ростуть ваші квіточки і цюцюрчик та чекайте і бійтесь...

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


НАТО – крок за кроком, або маємо те, що маємо. Блог Ярослава Волощука
Я не випадково у фразі використав відомі слова першого Президента України Леоніда Кравчука
Алея – для стихійних базарників і безхатьків. Блог Надії Будної
Мешканці Гравітону скаржаться, що Алею небайдужості в їхньому мікрорайоні перетворили на стихійний базар
ВІДЕО Переглянути все відео

Якщо інтернет є необхідним для вашої роботи, навчання чи звичайного життя, рекомендуємо потурбуватися про стабільне підключення до мережі навіть без світла.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Разом із перспективами земельного ринку постає ще більше питань: на що слід звернути увагу під час її вибору? Які документи потрібно оформлювати під час купівлі-продажу? Як виглядає портрет надійного покупця? Відповіді на ці запитання для тих, хто хоче придбати земельну ділянку у покроковому гайді цієї статті.

Відкриті простори, спортивні майданчики, дитячі табори та розважальні центри готові прийняти дітей та подарувати їм незабутні літні дні. Ця стаття допоможе вам зорієнтуватися та обрати найкращий спосіб, як провести літо вашій дитині.


Новий заклад "Чорні вівці" на вулиці Воробкевича – це не просто місце, де можна скуштувати свіже прохолодне крафтове пиво, але й насолодитися справжнім гастрономічним святом. У цьому магазині вас чекають не тільки різноманітні види пива, але й велика кількість смачних страв.