Інгредієнти паштету доступні: куряча печінка, цибуля, морква та вершкове масло.
Такий паштет можна подавати на сніданок чи перекушування.
Складники
куряча печінка – 500 г;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
олія – 2 ст. л.;
вершкове масло – 50 г;
перець чорний мелений;
мускатний горіх – щіпка;
коріандр мелений – щіпка;
сіль.
У курячої печінки видаліть прожилки. Промийте, просушіть паперовим рушником і наріжте шматочками.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Моркву натріть на тертці.
У сковороді на олії обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву і обсмажуйте, перемішуючи, до напівготовності. Викладіть печінку в овочі і протушкуйте з овочами на середньому вогні 20 хвилин.
Масу трохи остудіть. Додайте м'яке вершкове масло, мускатний горіх, коріандр, перець, сіль. Подрібніть занурювальним блендером до однорідної гладкої консистенції. Викладіть у лоток і поставте в холодильник.
Поради
- Вершкове масло має бути м'яким, але не розтопленим.
- Приправи використовуйте на свій смак.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
16-07-2023, 01:45
0
1 652