RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Найкращий варіант побалувати родину. Тримайте рецепт сінабонів з малиновою начинкою


Сінабони - це булочки, які вважаються найвідомішою випічкою у світі, походять зі США. Їх можна випікати з різними начинками, наприклад, з маком, малиною, крем-сиром тощо. Цей смаколик чудово підходить до чаю або кави, а головне - можна приготувати нескладно та з доступних інгредієнтів.

Рецептом смачненьких сінабонів поділилась фудблогер Наталія Жук у своєму Instagram.



Інгредієнти



Щоб приготувати ці неймовірні смаколики, вам знадобляться:
молоко - 150 мл
цукор - 80 г
ваніль - 1/3 ч. л.
свіжі дріжджі - 20 г
вершкове масло - 60 г
сіль - 1/3 ч. л.
яйця - 2 шт.
борошно - 470 г

Начинка:


малина або інші ягоди - 350 г
цукор - 100 г
крохмаль -30 г
вода - 40 г

Крем:


крем-сир або густа сметана -150 г
цукрова пудра - 50 г
вершкове масло - 40 г

Як готувати


Спочатку до теплого молока необхідно додати цукор, ваніль та живі дріжджі. Перемішати. Потім додати розтоплене вершкове масло, сіль та яйця. Ще раз змішати та просіяти борошно. Замісити тісто.

Далі змастити миску олією, покласти туди тісто та залишити в теплому місці на 30 хвилин.

Тим часом потрібно приготувати начинку. До малини в сотейник додати цукор та готувати 5-10 хвилин на середньому вогні. Далі крохмаль змішати з водою та додати до малини. Накрити отримане пюре плівкою та залишити до охолодження.

Поверніться до тіста, ще раз його замісіть та залиште на 5-10 хвилин. Після чого розкатайте його якнайтонше, змастіть малиною та скрутіть у рулет. Розрізати за допомогою нитки та викласти в деко на пергамент.

Ще накрити булочки та залишити у теплому місці на 10-15 хвилин. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин.

Тим часом змішати крем-сир, цукрову пудру та вершкове масло. Після того як сінабони спеклися, змастити їх кремом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
13-07-2023, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 1 732

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.