Кабачки, запечені з сиром: рецепт легкої та корисної страви

новини / Новини України / Смачні рецепти
2 010
0

Кабачки, запечені з сиром у духовці, готуються без олії та майонезу, страва виходить легкою, поживною й корисною.



Сирно-сметанна суміш викладається на кожен кабачок, просочує його під час запікання, доповнюючи смак овоча.

Складники

кабачки – 2 шт.;
сир твердий – 100 г;
часник – 2 зубчики;
сметана 15% – 3 ст. л;
кріп – 4 гілочки;
перець чорний мелений;
сіль.
Приготування
Кабачки помийте, обсушіть. Наріжте кружальцями 5-7 мм.

Сир натріть на дрібній тертці. Кріп дрібно наріжте.

Сметану з'єднайте з кропом і пропущеним через прес часником. Додайте сир, перець, сіль. Все добре перемішайте.

Форму для випікання вистеліть пергаментним папером і викладіть на неї кружальця кабачків.

На кожен кабачок викладіть сирно-сметанну суміш.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів 20-25 хвилин.

Поради

Сметану використовуйте будь-якої жирності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.