Кабачки, запечені з сиром: рецепт легкої та корисної страви

новини / Новини України / Смачні рецепти
1 794
0

Кабачки, запечені з сиром у духовці, готуються без олії та майонезу, страва виходить легкою, поживною й корисною.



Сирно-сметанна суміш викладається на кожен кабачок, просочує його під час запікання, доповнюючи смак овоча.

Складники

кабачки – 2 шт.;
сир твердий – 100 г;
часник – 2 зубчики;
сметана 15% – 3 ст. л;
кріп – 4 гілочки;
перець чорний мелений;
сіль.
Приготування
Кабачки помийте, обсушіть. Наріжте кружальцями 5-7 мм.

Сир натріть на дрібній тертці. Кріп дрібно наріжте.

Сметану з'єднайте з кропом і пропущеним через прес часником. Додайте сир, перець, сіль. Все добре перемішайте.

Форму для випікання вистеліть пергаментним папером і викладіть на неї кружальця кабачків.

На кожен кабачок викладіть сирно-сметанну суміш.

Випікайте в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів 20-25 хвилин.

Поради

Сметану використовуйте будь-якої жирності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Читайте також

11:25
Який інтернет у Чернівцях справді швидкий і надійний? Думки чернівчан!
11:19
Зливав паливо зі службового авто: на Буковині судитимуть чоловіка
11:00
Сирський відзначив десантника з Чернівців «Хрестом хоробрих»
10:45
Чому корисно їсти фісташки: названо п'ять переваг цих горіхів
10:31
У Чернівцях розкажуть про шпигунів у роки Першої світової війни
10:15
У Чернівцях оброблятимуть два парки від кліщів
09:59
Війська РФ за добу 56 разів обстріляли прикордоння Чернігівщини, Сумщини та Харківщини
09:37
Епідсезон наближається до завершення: кількість хворих на ГРВІ зменшується

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм