Щоб приготувати оладки, нам знадобляться: стиглі банани, яйця та борошно.
З'єднайте всі інгредієнти та посмажте на сковороді. Оладки виходять ніжні з яскравим та насиченим банановим смаком.
Складники
борошно – 300 г;
кефір – 200 г;
банан – 300 г;
яйця – 2 шт.;
цукор – 1,5 ст. л.;
сода – 1 ч. л.;
сіль;
олія для смаження.
Приготування
- Соду всипте у кефір. Перемішайте.
- Банани очистіть від шкірки і розімніть виделкою. Додайте цукор, яйця та сіль. Добре перемішайте.
- Влийте кефір із содою, перемішайте.
- Всипте просіяне борошно і ретельно все перемішайте.
- Смажте оладки на розігрітій сковороді, (з невеликою кількістю олії), з двох боків на середньому вогні, до золотистої скоринки.
Поради
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Кефір беріть будь-якої жирності.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
30-06-2023, 00:45
0
822