Улюблена шарлотка з полуницею: це смачно та просто

новини / Новини України
16 966
0


Шарлотка - популярна випічка, адже зробити її можна швидко, а на смак вона дуже смачна. Шарлотку переважно роблять з яблук, але у сезон полуниці варто додати у пиріг смачні ягоди.



Вам знадобиться: борошно 200 грамів, крохмаль 40 грамів, яйця 3 штуки, цукор 140 грамів, сметана 150 грамів, соняшникова олія 30 мл, ванілін за смаком, розпушувач 2 ч. л., полуниця 500 грам.

Ягоди розрізаємо на четвертинки.

Збиваємо 3 яйця з цукром близько 5 хвилин до світлої маси.

Потім додаємо сметану, ванілін та соняшникову олію.

Окремо змішуємо борошно, розпушувач та крохмаль. Перемішуємо та відправляємо у підготовлену збиту масу. Замішуємо тісто.

Викладаємо половину тіста у форму, змащену маслом, потім розподіляємо половину полуниці і виливаємо тісто, що залишилося, викладаємо полуницю.

Випікаємо при 170 ° С протягом 45 хвилин.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують