RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Крутіше, ніж будь-який торт: готуємо найсмачніший вишневий чизкейк


Чизкейк - простий і ніжний десерт, який готується на основі вершкового сиру. Часто в нього додають фрукти, желе, роблять підкладку з тіста, наприклад, пісочного. Такі ласощі легко приготувати без випічки, і вони точно припадуть вам до смаку.

Рецептом поділилась кулінарний блогер Anny Cooking на своїй сторінці в Instagram.



Інгредієнти

Щоб приготувати неймовірно смачний вишневий чизкейк, вам знадобляться:

250 г печива
125 г масла
20 г желатину + 100 мл води
100 г шоколаду
600 г сиру
250 мл вершків від 15%
4-5 ст.л цукрової пудри
1 ст.л какао
2 ст. л олії

Вишневий шар:

300 г вишень
100 мл води
100 г цукру
20 г крохмалю

Як готувати

Спочатку застеліть форму пергаментом, стінки змажте олією. Після цього подрібніть печиво в крихту, змішайте з маслом. Викладіть печиво в деко, сформуйте корж. Покладіть форму з печивом в холодильник поки буде готуватися сирно-шоколадна начинка.

Щоб приготувати сирно-шоколадну начинку, спочатку залийте желатин холодною водою, залиште для набухання. Після цього розтопіть шоколад на водяній бані або в мікрохвильовці.

Сир, вершки, цукрову пудру, ваніль (орієнтуйтеся на власний смак, куштуйте сирну масу, спершу додайте 2-3 ст.л, потім можна ще додати) - збийте блендером, щоб вийшов крем.

Желатин розігріваємо в мікрохвильовці чи на водяній бані, після цього додайте до сирної маси розтоплений желатин, какао, по бажанню ще цукрову пудру.

Змішайте, викладіть зверху на корж, розрівняйте та охолоджуйте 4-5 годин чи цілу ніч в холодильнику.

Для вишневої начинки з‘єднайте всі необхідні інгредієнти, поставте на вогонь та готуйте до загустіння. Після цього викладіть отриману начинку зверху на корж.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
2-06-2023, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 852

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.