RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Ви дивилися в календар? На носі — літні канікули! Діти в захваті, та чи раді цьому батьки? Вони з полегшенням видихають, якщо вдома є дідусі й бабусі, але, коли з дорослих у сім’ї лише тато й мама, які працюють, то питання, де і з ким залишити сина або доньку в робочий будень – ще та проблема. Але проблема лише доти, допоки не знайдеться надійний літній табір. Скептиків, які вважають, що першачки можуть самі залишатися в квартирі, попросимо відійти від екранів, бо ми переконані, що ціле літо наодинці з гаджетом абсолютно ніякої користі дитині не принесе. Звісно, не треба завантажувати малюків навчанням, але про розвиток не треба забувати ні на день. Якщо ви теж так гадаєте, то спішимо повідомити, що денний міський табір, який уже вшосте організовує центр розвитку дитини "Моя ІриСкА", анонсував програму роботи на це літо. Чим вражатиме він цьогоріч, нам по-секрету розповіла керівниця Ірина Істинюк.



В центрі уваги – діти!


Як чернівчанам уже відомо, "Моя ІриСка" – це про унікальну програму, а також тотальну увагу до дітей і їхнього розвитку. Давайте про все по-порядку. Почнемо з програми: над її розробкою працює ціла асоціація з 22 фахівців, тому впевнено можна стверджувати, що курси і конспекти "Моєї ІриСки" – це досвід 22 центрів, підсумований у роботі одного табору. Так, коштує така програма засновниці недешево, але її результативність виправдовує себе. Що стосується другого ключового аспекту, то в цьому Центрі абсолютно все продумано так, аби діти отримували безліч позитивних емоцій від занять, проводили максимум часу на свіжому повітрі, відривалися від смартфонів, захоплювалися екскурсіями і, звісно, щохвилини розвивалися, зокрема з допомогою тематичних майстер-класів.



Фішкою "Моєї ІриСки" є особлива увага до розвитку правої півкулі, про що в пересічних дитячих навчальних закладах навіть не говорять. Але, як пояснює Ірина Істинюк: "Дітям це вкрай важливо, бо саме в правій півкулі зосереджені емоції і саме їй властиве наочно-образне, інтуїтивне, творче мислення. Тобто обробка інформації відбувається в символах та образах, а картина світу схвалюється цілісно. Натомість ліва півкуля — це логіка, аналіз, деталізація тощо. Якщо обидві півкулі до певного віку накопичують необхідний багаж – тоді все гаразд, за успіхи дитини можна бути спокійними. Прикро, що далеко не всі батьки на такі аспекти розвитку звертають увагу. Але насправді на кожній з півкуль є багато потрібних здібностей, і якщо не синхронізувати роботу мозку, у дитини так і не проявляється частина талантів".



Програма денного табору


Уже кілька років поспіль усі зміни денного міського табору "Моя ІриСкА" відбуваються під гаслом "Літо без гаджетів". Цьогоріч Центр пропонує п’ять змін, кожна з яких матиме окрему тематику. Так, заняття й розваги не будуть схожими між собою, бо тут переконані, що час стереотипних таборів на шкільних майданчиках давно минув, а керівниця закладу, тим паче, просто обожнює організовувати креативні екскурсії для дітей. Так от, на дітей чекають такі програми:

?"Ким бути?" (табір професій, 12.06-23.06)

?"За Темною горою. Чарівний світ Мавки" (магічна зміна, 26.06-07.07)

?“4D”: Дивись, досліджуй, думай, дій! (наукова зміна, 10.07-21.07)

?"Добрий день, Everybody" (зміна travel-blogers 24.07-04.08)

?"Майстер-шеф. Професіонали" (кулінарна зміна 07.08-18.08).

Тривалість кожної зміни – два тижні або 10 робочих днів. Табір можуть відвідувати молодші школярі від 6 до 12 років, яких перед запуском зміни поділять на вікові групи. Вартість – 7000 гривень (при завчасному записі – знижка 5%). До речі, для тих, хто вагається – бронювати місце чи ні – є унікальна можливість відвідати ПРОБНИЙ ДЕНЬ, який відбудеться 10 червня з 11:00 до 15:00.



Новинки в студію!


Цьогоріч центр розвитку дитини "Моя ІриСка" за проханням батьків розробив нову пропозицію – після денного табору, молодші школярі можуть залишитися на додаткові курси "Швидкочитання", "Таблиця множення", "Каліграфія", "Англійська мова", а також на індивідуальні заняття з логопедом. Не обов’язково для їхнього відвідування записуватися в табір, але варто наголосити, що для дітей, що записані в одну зі змін, вартість буде нижчою. А в суботу, до речі, табір працюватиме в режимі ігротеки.

Правда, круто? Тож якщо ви хочете, аби ваш школяр упродовж канікул розвивався, не сидів у гаджетах, перебував у здоровій і дружній атмосфері – ще встигаєте записатися на одну з пропонованих змін. Цей табір – ніби заспокійливе, бо ви точно не перейматиметесь, бо дітвора буде нагодована, доглянута і в безпеці!

Планується дві ЛОКАЦІЇ:
Вул. Ентузіастів
Вул. Руська

Детальніше за телефоном 0990710002

Наш сайт: iryska.cv.ua/city-camp
Instagram:myiryskacenter
Facebook: Центр розвитку дитини "Моя ІриСкА"



Редактор: Марія Фернюк
29-06-2023, 16:51
Коментарів 0 Переглядів 4 629

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги