RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Не бути частим гостем лікарів та поліклінік загалом – звісно, чудово. Але рано чи пізно кожна доросла людина звертається за допомогою до медичних працівників – чи то для себе особисто, чи то для дітей чи старших родичів. І тим, хто раніше оминав увагою інформацію про професіоналізм окремих фахівців, відкриття нових медичних закладів, умови в сучасних клініках та навіть відгуки друзів про результати лікування, буде непросто вцілити в яблучко – знайти медичний заклад, де зможуть вирішити конкретну проблему зі здоров’ям. Наприклад, окрім відвідувачів "Клініки мікрохірургії ока Медікус-Чернівці", мало хто знає, що лише тут надають допомогу офтальмологічним хворим із супутніми захворюваннями. Це чи не єдиний заклад у нашому місті, який не боїться братися за такі непрості завдання. Чим ще особливий цей медичний заклад – у нашому матеріалі.



Познайомимось?


"Клініка мікрохірургії ока Медікус-Чернівці" вже дванадцять років успішно виконує діагностику зору та лікування захворювання очей у дорослих і дітей, а досвід роботи її офтальмохірурга становить 18 років. Точні результати досліджень, вичерпна і доступна консультація кращих спеціалістів, правильно підібраний спосіб усунення проблеми та справді помітний результат – те, що отримують відвідувачі цього медичного центру. Тут не доведеться годинами чекати в черзі, адже клініка працює за попереднім записом, а також не треба буде бігати ще кількома установами, щоб доздати аналізи чи пройти діагностику на ще якомусь обладнанні. "Медікус-Чернівці" надає повний спектр послуг, потрібних для коректного встановлення діагнозу, а всі обстеження виконують на сучасному устаткуванні. Хоча лікарі переконані, що при не вмінні діагностувати, жодні девайси не допоможуть.



Чим особлива клініка "Медікус-Чернівці"?


Якісно вирізняє "Клініку мікрохірургії ока Медікус-Чернівці" на ринку, як уже відзначали вище, можливість лікування хворих із супутніми патологіями. Офтальмологи медичного центру виконують операції тим, кому зазвичай відмовляють у допомозі в інших закладах. Як правило, це люди з діагнозами цукровий діабет або важка гіпертонія та ті, що перенесли інсульт або інфаркт. На запитання, чому в інших центрах не хочуть братися за такі проблеми, в клініці мікрохірургії ока відповіли, що вони потребують особливого піклування.

"Таких хворих не приймають через клопоти з доглядом, адже він має бути особливим, переважно це ще й люди похилого віку 70-80+. До того ж, офтальмологія, як правило, – це хірургія одного дня, проте, хворим із супутніми захворюваннями забезпечується більш тривалий нагляд у клініці. Ці пацієнти потребують ретельнішого виходжування прооперованого ока, вони не можуть після операції за кілька годин встати і піти додому, як інші, вони потребують додаткових ін’єкцій, часом зовсім іншого підходу. Але ми робимо максимум, щоб зберегти зір усіх пацієнтів – чи з патологіями, чи без них", – прокоментували у "Медікус-Чернівці".



Із якими проблемами можна звертатися у "Медікус-Чернівці"?


До компетенцій фахівців клініки входить оперативне, консервативне та апартатне лікування захворювань очей у дорослих і дітей. Зокрема, фахівці виконують операції різного рівня складності: усувають катаракту та глаукому різних типів, проводять імплантацію клапана Ахмед, дренажу Експерес при глаукомі, лазердисцизію вторинної плівчатої катаракти, пластику райдужки ока, пластичні операції на повіках (зокрема, заворіт і виворіт повік), видаляють новоутворення кон’юнктиви та повік, виправляють косину. Консервативними методами лікують гострі й хронічні очні захворювання – глаукому, дегенерацію сітківки, діабетичну ретинопатію різного ступеня, увеїти, кератити, тромбози та емболії судин сітківки, ексудативне відшарування сітківки, міопічний хоріоретиніт, атрофію зорових нервів, а також допомагають із реабілітацією після травми ока.



Що стосується підходу до дітей, то в "Клініці мікрохірургії ока Медікус-Чернівці" лікують та оперують навіть найменших відвідувачів. Лікарі, які працюють у медичному закладі, обслуговують і дорослих, і малих, мають відповідну кваліфікацію та пройшли всі необхідні професійні курси.

"Де є можливість покращити якість зору вправами, позбутися синдрому лінивого ока – вирішуємо все з допомогою тренувань, а до хірургічних втрачань вдаємося тоді, коли інші способи – безсилі, зазвичай у випадках вродженої катаракти, косоокості, новоутвореннях чи дефектах повік", – додала Анна Рибарчук, директор клініки.



Хочете дізнатися більше про особливості лікування у "Клініці мікрохірургії ока Медікус-Чернівці" або записатися на прийом, звертайтеся за номерами телефонів:
(099) 31 36 720
(093) 245 20 96
(0372) 55 83 36
(098) 754 00 10

Site: medicus.org.ua
Facebook: Medicus_cv
Instagram: medicus_cv

Адреса: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 226 (на території колишньої залізничної лікарні).


Ліцензія МОЗУ АЕ № 571165 від 23.12.2014 р.






Редактор: Марія Фернюк
31-05-2023, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 7 406

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги