RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Як приготувати яблучний штрудель: легкий та покроковий рецепт


Штрудель - це відома у всьому світі випічка, яка має австрійське походження. Цей смаколик чудово підходить до чаю або кави, а головне - можна приготувати легко та з доступних інгредієнтів.

Рецептом фантастичного смачного яблучного штруделя поділилися на сторінці "Смачні рецепти на кожен день" в Instagram.



Інгредієнти
Для приготування неймовірно смачного яблучного штруделя вам знадобляться:

тісто філо - 400 г
масло - 180 г
яблука (вже почищені) - 780 г
горіхи - 60 г
родзинки - 70 г
панірувальні сухарі - 4-6 ст.л

Як готувати
Спочатку потрібно розморозити тісто. Після цього яблука помити, почистити та порізати кубиками. Найкраще підходять тверді, кисло-солодкі сорти. Викласти на сковорідку вершкове масло. Як тільки почне масло танути, викласти яблука.

На високому вогні підсмажити яблука, час від часу перемішуючи, поки волога не випарується. Яблука мають зберегти форму і не розлізтися. Горіхи злегка підсмажити на сухій сковорідці та посікти ножем. До яблук додати горіхи та родзинки, перемішати.

Згодом масло розтопити в мікрохвильовці. Після цього дати йому охолонути. На пергамент чи силіконовий килимок викласти лист тіста (решту тіста тримати під рушничком), змастити його розтопленим маслом. Зверху викласти другий лист, ще раз змастити. Таким чином має вийти 6 листів.

Зверху ширшої частини, відступивши трохи від краю, присипати сухарі, зверху викласти половину яблучної начинки. Зверху ще присипати сухарі. Загорнути рулет. Таким чином, з решти листів і начинки формуємо ще один рулет.

Викласти рулет на деко, застелене пергаментом швом до низу, змастити зверху маслом. Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 40-50 хвилин, при температурі 180 градусів.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
30-05-2023, 00:15
Коментарів 0 Переглядів 993

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.