RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Грибний вершковий суп із плавленим сиром


Такий суп можна приготувати з будь-яких грибів: заморожених, глив або печериць. А подати до столу із сухариками замість хліба.

Поєднання плавленого сиру, грибів та вершків вас точно не залишить байдужим.



Складники

печериці – 250 г;
картопля – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля ріпчаста – 1 шт.;
вершки – 100 г;
плавлений сир – 200 г;
рослинна олія – 30 г;
зелень (кріп, петрушка);
сіль, чорний перець мелений.

Приготування

Очистіть картоплю та наріжте кубиками. Закип'ятіть два літри води, опустіть її в окріп і варіть 10 хвилин.

Цибулю та моркву очистіть та помийте. Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на великій тертці.

Гриби помийте та наріжте пластинами.

На розігріту сковороду з олією викладіть овочі та гриби. Обсмажте на середньому вогні п'ять хвилин, додайте в суп і варіть сім хвилин.

Наріжте кубиками плавлені сирки. Зелень помийте і дрібно наріжте.

У суп додайте вершки та сир. Посоліть, поперчіть. Дайте закипіти супу і зніміть з вогню.

Додайте зелень і залишіть настоятися десять хвилин під кришкою.

Поради

Вершки беріть будь-якої жирності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
17-05-2023, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 861

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.