Смачні сирники до сніданку люблять і дорослі, і діти. Однак не завжди вдається гарно подати страву, щоб було не тільки смачно, а ще й красиво.
Як це зробити, розповів відомий кулінар Євген Клопотенко.
Щоб приготувати ідеальні сирники за рецептом Євгена Клопотенка, візьміть:
400 г сиру (9% жирності) 1 яйце 3 ст. л. борошна (і додатково для паніровки) 3 ст. л. цукру 3-4 ст. л. соняшникової олії для смаження 1 щіпка солі 10 г ванільного цукру
Вам треба все змішати і на гарно присипаній борошном поверхні сформувати сирники. Зробити це можна за допомогою нашої склянки.
Не забудьте викласти сирники на паперові рушники, адже зайва олія нам ні до чого. І притрусіть обов'язково цукровою пудрою. Так і гарно і солодко!
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.