10 хвилин - і всі ситі: три швидких рецепти сосиски в тісті

новини / Новини України / Смачні рецепти
2 593
0

Сосиска буває не тільки в дріжджовому тісті - можна взяти тісто готове, загорнути її в лаваш, або приготувати сосиску в тісті з хліба. Пробували таку? Пропонуємо три рецепти на швидку руку: вибирайте, що більше подобається - діти в будь-якому випадку будуть у захваті.



Сосиска в лаваші

Така сосиска в тісті готується на сковороді за 5 хвилин.

Інгредієнти:

лаваш - 2 листа;
сосиски - 8 шт;
твердий сир - 100 г;
гірчиця або томатний соус - 2 ст. л.;
зелена цибуля - пучок;
яйце - 2 шт;
сіль;
олія для смаження.

Розріжте листи лаваша на 4 частини. Наріжте цибулю, натріть сир на тертці. Змастіть половину порційного листа лаваша гірчицею (або томатним соусом), посипте цибулею, сиром, покладіть зверху сосиску. Загорніть, підвертаючи краї лаваша з обох сторін. Закріпіть край лаваша збитим яйцем.

Умочіть сосиску в лаваші в збите яйце і викладіть швом вниз на сковороду з розігрітою олією. Обсмажте до рум'яності з усіх боків.

Сосиска в тісті в духовці

Якщо не любите смаженого - приготуйте сосиску в духовці в тісті філо.

Інгредієнти:

тісто філо - 100 г;
сосиски - 6 шт.;
твердий сир - 100 г;
яйце - 2 шт.;
вершкове масло - 30 г;
кунжут.

Змастіть пласт тіста розтопленим вершковим маслом, викладіть зверху другий пласт і знову змастіть маслом. Повторіть, щоб вийшло 4 шари. Розріжте на порційні частини. Посипте кожну тертим сиром, покладіть сосиску і загорніть, підвертаючи краї. Закріпіть їх збитим яйцем.

Умочіть сосиску в тісті у яйце, викладіть на деко з пергаментом швом вниз. Посипте зверху кунжутом і відправте в розігріту до 180С духовку на 10 хвилин.

Сосиска в тісті на сковороді - з тостів

Для цього рецепта не потрібні ні тісто, ні лаваш – підійде звичайний хліб.

Інгредієнти:

тостовий хліб - 6 шматочків;
сосиски - 6 шт.;
твердий сир - 6 пластинок;
яйце - 1 шт.;
сіль;
олія для смаження.

Зріжте скоринки у тостового хліба, тости розкачайте качалкою. Викладіть на тости сир, сосиску і загорніть. Змастіть краї тосту водою і добре закріпіть.

Подрібніть зрізані скоринки в крихту (наприклад, в блендері). Умочіть сосиски в тостах у збитому яйці з сіллю, потім обваляйте в хлібній крихті і обсмажте на сковороді на розігрітій олії до рум'яності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм