RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами



Всесвітній день боротьби з артеріальною гіпертензією щороку відзначають 17 травня. Як відомо, саме вона є основним фактором ризику серцево-судинних катастроф (інсультів та інфарктів), зокрема, серед працездатного населення України всіх вікових груп. За статистикою, близько 45% хворих не знають про підвищений артеріальний тиск, цукор, холестерин. Наслідки інфекційних захворювань, постійні стреси, психічні і емоційні навантаження, зростання бідності, невпевненість в завтрашньому дні негативно впливають на здоров’я населення України. Здоров’я людей, наявність хронічних та інфекційних захворювань, численні інвалідності – все це перебуває в площині суспільних і політичних інтересів країни.

Життя кожної людини – дар Божий. Вкрай важливо докладати максимум зусиль, зокрема, й професійних для збереження здоров’я українців, попередження небезпечних захворювань. Це завдання медиків, всього суспільства, наш обов’язок і наша відповідальність. Матвія, 25:40. Новий Завіт: "Істинно кажу вам: те, що зробили одному з Моїх найменших братів, ви зробили Мені".

Рання діагностика небезпечних захворювань є необхідною умовою їхньої профілактики. Тому одним із основних завдань сучасної медицини є підвищення обізнаності людей щодо ймовірних ознак артеріальної гіпертензії та факторів ризику, корекція яких буде запорукою профілактики захворюваності та смертності від цієї хвороби.



Малорухливий спосіб життя, надлишкова вага або ожиріння; паління, підвищення рівнів глюкози та холестерину, гіпофункція щитовидноі залози, надмірне споживання солі – фактори ризику небезпечних серцево-судинних порушень. Відсутність контролю артеріального тиску, особливо на фоні постійного стресу, який переживає людство, обумовлює майже чотириразове збільшення ризику розвитку важких ускладнень від гіпертензії.

Для збереження здоров‘я населення, раннього виявлення артеріальної гіпертензії та факторів ризику серцево-судинних захворювань у мережі аптек медичної і фармацевтичної практики "Гармонія" діють медичні кабінети, де можна БЕЗКОШТОВНО перевірити рівень артеріального тиску, визначити показники холестерину та глюкози, а також здати необхідні аналізи.

Медико-фармацевтична компанія "Гармонія-2000", яка заснувала відповідну систему аптек, відрізняється від інших подібних закладів поєднанням медичної складової з фармацевтичною. Тобто тут можна як виміряти різні параметри свого здоров’я і обстежитися, так і придбати необхідні ліки. У своїй практиці лікарі і фармацевти користуються постулатом: "Спочатку – слово, потім – рослина, а вже тоді – ніж" (Авіценна). Саме це визначає пріоритетність профілактичної медицини над агресивною, а також необхідність активної суспільної професійної позиції для допомоги людям і збереження їх здоров’я.



Дуже важливо поєднувати медичну і фармацевтичну стратегію з тактикою охорони здоров’я. Особливо на перших етапах захворювання. В таких випадках варто не починати лікування з "важкої артилерії". Спершу доцільно використати більш "м’які" ліки, особливо на основі природної сировини. Тому зручне обстеження, наближене до місця проживання людини, вкрай важливе.

Запрошуємо чернівчан, жителів області та внутрішньо переміщених осіб пройти БЕЗКОШТОВНЕ ВИМІРЮВАННЯ ТИСКУ, ЦУКРУ, ХОЛЕСТЕРИНУ та убезпечити себе від ризику серцево-судинних захворювань та їх ускладнень.

Маючи зручні аптечні локації, система аптек "Гармонія" ставить на меті наблизити медичну допомогу до пацієнта. Іншими словами, не треба йти до поліклініки чи лікарні, вистоювати величезні черги. Аптека стане закладом охорони здоров’я, наближеним до населення. Це найважливіша частина алгоритму медицини майбутнього і відповідно філософії сучасної фармації.

Facebook: Аптечна мережа "Гармонія 2000"
Адреса медичного центру системи аптек "Гармонія":
м. Чернівці, проспект Незалежності, 78.
Кабінети при аптеках, де можна здати аналізи:
м. Чернівці, вул. Комарова, 31;
м. Чернівці , вул. Небесної Сотні, 8;
м. Чернівці, вул. Руська, 17;
м. Сторожинець, вул. Видинівського, 4а/3.

Скористайтесь можливістю, оберіть найближчу та зручну локацію для себе та завітайте до нас. Чекаємо вас 15, 16, 17 травня 2023 року з 8:00 до 12:00, натщесерце.

Бережіть себе та будьте здорові!


З повагою — доктор фармацевтичних наук, засновниця медико-фармацевтичної компанії "Гармонія – 2000" Галина Мельник


Ліцензія МОЗУ №597895 від 23.02.2012 року

м. Чернівці
Редактор: Марія Фернюк
12-05-2023, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 2 481

Теги -

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.