Солоний пиріг з листкового тіста можна легко і просто приготувати за 10 хвилин, а їсти його - суцільне задоволення для всієї родини.
Рецептом
поділилася кулінарка Alina FooDee на своєму каналі в YouTube.
Складники:Листкове дріжджове тісто - 500 г
Бекон або ковбаса - 200 г
Сир - 150 г
Томатний соус -100-150 г
Яєчний жовток - 1 шт.
Молоко - 1 ст. л.
Покрокове приготуванняНаріжте бекон, ковбасу чи шинку смужками. На крупній тертці натріть сир.
Посипте поверхню борошном. Викладіть пласти листкового тіста, за необхідності - розкатайте до товщини близько 3 міліметрів.
Змажте соусом, викладіть бекон і посипте сиром. Згорніть тісто в рулети і поріжте на шматочки приблизно 5 сантиметрів.
Викладіть шматочки пирога у змазану олією форму. Змішайте жовток з молоком і змажте пиріг. І випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
6-05-2023, 00:30
0
1 262