RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Вареники, піца, смачні булочки, картопляне пюре із курочкою. Працівники Нижньостанівецького будинку-інтернату влаштовують для своїх підопічних благодійні обіди.







Про це повідомляє Чернівецька обласна рада



Продукти для пригощання купують власним коштом. Обирають страви, котрі не часто трапляється у повсякденному меню закладу, аби мешканці могли поласувати зготованими по-домашньому смаколиками.

Як розповів директор Микола Харина, нині в інтернаті перебувають майже 200 осіб. Нагодувати обідом таку кількість людей – доволі клопітка справа, особливо якщо йдеться про страви, приготування яких займає багато часу. Тобто якщо ліпити вареники, їх знадобиться більш як 2,5 тисячі штук. Однак працівники завжди роблять усе легко і з натхненням.







"Сил додає радість та вдячність підопічних. Такі обіди – це можливість не лише нагодувати, а й подарувати трохи турботи, затишку і радості", – каже Микола Харина.

Влаштовують благодійні обіди в Нижньостанівецькому будинку-інтернаті раз на місяць. І працівники вже мають замовлення від підопічних на наступне частування – готуватимуть деруни.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
4-05-2023, 14:20
Коментарів 0 Переглядів 2 889

Теги -

Каталог фірм