RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Для багатьох батьків і дітей прощання з дитячим садком і першою вчителькою є важливою подією, що позначає перехід до нового етапу в житті. Випускний в садочку чи перший клас може бути як радісним, так і трохи сумним моментом, але в кожному випадку він є нагодою відзначити досягнення дитини і провести час з родиною та друзями.

Одним з місць, де можна провести незабутній дитячий випускний, є "Країна Мрій". Це розважальний центр, що розташований у м.Чернівці та пропонує багато цікавих активностей для дітей та дорослих. У "Країні Мрій" можна провести час у ігровій зоні з батутами, гірками та іншими розважальними атракціонами, або організувати святковий бенкет.



Для проведення дитячого випускного у "Країні Мрій" пропонуються різноманітні послуги: безлімітний квиток на увесь день, класні аніматори з драйвовою програмою, яскрава фотозона, святкове меню, море щасливих посмішок, урочисте вручення медалей. Крім того, в "Країні Мрій" готові врахувати індивідуальні бажання клієнтів та допомогти з організацією випускного за своїм форматом.

"Країна мрій" – справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є велика батутна арена, лазертаг, триповерховий лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка, яскраві гірки, з яких можна "пірнати" у басейн з кульками. Для найменших відвідувачів закрита територія з атракціонами, адаптованими для маленьких гостей.



Таким чином, проведення дитячого випускного у "Країні Мрій" може стати чудовим варіантом для відзначення важливої події в житті дитини. У такому місці діти не тільки зможуть весело провести час, а й отримати незабутні враження та спогади, які залишаться з ними на все життя.
Прощання з дитячим садком або першою вчителькою може бути сумним моментом, але водночас це може бути і чудовою нагодою для відзначення досягнень та успіхів дитини. Якщо ви шукаєте місце, де можна провести незабутній дитячий випускний, "Країна Мрій" може бути чудовим варіантом. Зв'яжіться з ними, щоб дізнатися більше про пакети послуг та допомогу в організації свята.

Вартість квитка з дитини: 595 грн у будні, 675 грн – у вихідні.

Однак, не забувайте, що найголовніше у випускному - це не місце проведення, а сама подія та її значення для дитини. Нехай цей день стане для вашої дитини святом, на яке вона буде згадувати з радістю та теплом у своєму серці.

Адреса закладу:
м. Чернівці, вул. Винничека, 20
Тел. 0955405787
Ми в соцмережах:
Instagram: krainamriy.fun
Facebook: @krainamriy.fun

"Країна мрій" працює щодня.



Редактор: Марія Фернюк
18-05-2023, 15:20
Коментарів 3 Переглядів 3 422

Теги -
Hаписав: Батьки Чернівці, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 травня 2023 20:46
В новині:
По-перше, хочемо сказати репліку не недавній коментар про те, що у рашистів ціле село піднялося щоб відстояти учителя історії, якого хотіли мобілізувати до сво.
Якщо ви маєте очі і бачите, маєте вуха і слухайте то мабуть помічали що батьки з перших днів відстоювали учителів та викладачів.
Відверто кажучи нам учителі ближче до серця. Цього не можемо сказати про викладачів бо без хабару сесію не здаш. Але якщо їх не буде, якісної освіти для наших дітей теж не буде. Тому відстоювали і будемо відстоювати усіх одночасно.
Окремо хочемо звернутися до влади.
Ви знаєте у деяких родинах батьки на хліб не мають.
Де совість директорів шкіл? Мало їм і мало, і мало.
Як тут раніше було написано, під час Великої Вітчизняної 50% учнів СРСР було охоплено освітою.
Але там ніхто і рота не смів відкрити здати на штори, на форму, на подарунки, на ремонти....
Ви взагалі у голові нормальні?
У такий важкий час треба випускних? Зробили столик у шкільній їдальні, загадали шкільні роки і додому.
Одні святкують, а інші бідують.
По деяких даних США, Україну після війни, чи як у 1917 під час війни цілком може чекати революція. Прикро, але підстави для цього можуть виникнути.
Під час війни треба забезпечити максимальну рівність між людьми. І опиратися на самий низ суспільства, а не на тих котрі бідують.
По друге, ректори ВНЗ ведуть нечесну гру. І народ не такий дурний, як вони думають.
Усі розуміють, що може бути дуже важко. І вони з освітами тим більше це розуміють.
Те, що далі буде сказано, кажемо тільки тому, що на Буковині найменша імовірність закриття навчальних закладів. Навіть гуманітарних спеціальностей.
Скажіть ви серйозно думайте, що комусь під час війни треба стільки різного роду спеціалістів?
Нестерпно дивитися, як ідуть хабарі, а ЗМІ пишуть які нам потрібні науковці.
Серйозних науковців, на яких тримається наука, кількість рахована. Решта перебільшення.
Нам особисто шкода трудяг, які дійсно життя віддавали студентам і ніколи копійки лишньої за здачу не взяли. Решта бізнесмени. Які навіть тепер вибивають своє місце під Сонцем.
Вони що дійсно думають що усіх вчителів, які від малої дитини до дорослого цяцькаються з дітьми, викладачів ПТУ, які все життя віддали що навчити працювати за професією згребуть, а їх лишуть? Вони взагалі адекватні? І у школах та ПТУ їх ніхто не хоче бачити. Шукали хабарів, шукайте далі.
При всій повазі до наших викладачів. Це не про вас сказано.

Hаписав: Батьки Чернівці, Коментарів: 0, Новин: 0, 18 травня 2023 20:58
В новині:
Але якщо раптом влада піде у них поводу. То такої країни не треба. Якщо у рашистів по максимуму стараються не брати вчителів. Це мова не про цифрові спеціальності і таблицю, їх й так не беруть. А взагалі за учителів гуманітарних та філологічних наук. То хто тоді ми? За які цінності помирала Небесна Сотня і воїни АТО та війни?
Якщо є спроби зловживанням зі сторони керівників.
То вимагати не тільки диплом і довідку про навантаження, а крім цього довідку про стаж. В деяких регіонах це роблять. Це нормально.
В тій самій раші без 12 місяців стажe відстрочку не дають.

Сказати відверто батьки дуже сильно розчаровані у організації навчання.
Столиця проводить останній дзвоник 16 червня. А у нас тривог не було, учні уроки не пропускали. Всі гарні і розумні.
Як мінімум до 15 червня по усіх школах повинні були організовані добровільні заняття по повторенню вивченого матеріалу для тих учнів, які цього потребують. А таких є багато.
Тільки кому треба тих занять! Головне щоб гроші до останнього дзвоника здали.
У 1949 році учительці на останній дзвоник учні несли букети польових квітів, а тепер у 1000 гривень не обійдешся. А по одній розі подарувати мало?
Звідки такі гроші?
Чим день, тим більше людей опускається до межі бідності. Якщо навіть батьки здають, то останню копійку щоб дитині соромно не було.
А хто ви? Як вам не соромно вимагати на ремонти, жалюзі, вазони, штори, подарунки?
Керівникам які за рахунок останньої батьківської копійки собі імідж роблять спокійно у ночі спиться?

Hаписав: Чернівці мати учнів, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 травня 2023 07:03
В новині:
Директорам парафіянам віри УПЦМП особливий "респект".
День пам'яті героїв Небесної Сотні, День перемоги над фашизмом, Інші не такі веселі дні.
На всіх виховних заходах одні пісні про кохання, нейтральна тематика і патріотизму нуль.....
А побори, такі що вам не снилося.
Від дітей не треба відбирати дитинство.
Але діти мають розуміти, що у нас іде війна.
Є речі які ви міру необхідності, а є речі які за межами цієї міри і мають цинічний характер.
І якщо секта не залишить у спокої вчителів патріотів, ми будемо добиватися міністерської перевірки у кожній школі де директор ходить у церкву МП.
І так само як вони риють під патріотів, так само будуть рити під них .
Яка у них освіта, як їх атестували, чи відповідає диплом вимогам закону про вищу освіту, що там написано?
Чи викладають вчителі відповідно до фахової підготовки....
Боже борони знайдуть хоч один "диплом" церковного зразку!
Заява і на звільнення.

Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.