RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Любите готувати солодке, проте не хочете витрачати на це багато часу? Тоді цей рецепт класичного та неймовірно смачного яблучного пирога саме для вас! А простота приготування спонукає пекти його ледь не щодня.

Приготуванням цього пирога поділився кухар Євген Клопотенко на своєму YouTube-каналі.



Що потрібно:
15 яблук
500 грамів листкового дріжджового тіста
100 грамів вершкового масла
200 грамів цукру
1 чайна ложка сухої ромашки

Процес приготування:
1. Помийте та почистіть яблука. Шкірка містить багато вітамінів, проте вона може почати пригорати під час запікання. Поріжте яблука напівкільцями.
2. Змастіть форму для випікання вершковим маслом кімнатної температури. Рівномірно по формі висипте на масло цукор.
3. Викладіть яблука на суміш масла та цукру у формі. Відправте їх у духовку на годину за температури 180 градусів. Слідкуйте, щоб яблучний сік не витік з форми під час запікання.
4. Посипте зверху карамелізованих яблук сухою ромашкою. Якщо хочете зробити десерт більш класичним, можна використати корицю або ваніль. Відставте яблука, щоб вони ввібрали запах спецій.
5. Візьміть листкове тісто, яке можна придбати або приготувати заздалегідь. Розкачайте його качалкою та накрийте зверху запечені яблука. Проштрикніть тісто виделкою, щоб пиріг пропікся всередині.
6. Знову відправте пиріг у духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів, або до того моменту, коли тісто стане золотистим.
7. Вийміть пиріг з духовки і дайте йому трошки вистоятися перед подачею. Можете прикрасити пиріг свіжими яблуками або посипати цукром-пудрою перед подачею.

Подавайте яблучний пиріг теплим з чашкою кави, чаю або ванільним морозивом на вибір.

Цей яблучний пиріг виходить надзвичайно смачним і ароматним, завдяки карамелізованим яблукам та ароматному листковому тісту. Він відмінно підійде як на святковий стіл, так і для звичайного десерту на кожен день. Спробуйте цей простий рецепт яблучного пирога і насолоджуйтесь його неперевершеним смаком!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
23-04-2023, 01:00
Коментарів 0 Переглядів 955



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.