Простий та корисний рецепт бананового печива від кулінара Андрія Клюса

новини / Новини України / Смачні рецепти
847
0

Бананове печиво, яке принесе користь, а не шкоду, легко приготувати вдома. Цим смаколиком ви потішите себе та близьких!

Рецептом випічки поділився у Instagram кулінар Андрій Клюс.



Інгредієнти для бананового печива

2 невеликі банани
70 г вівсяних пластівців
50 г в'яленої журавлини
30-50 г чорного шоколаду для декору, можна заморочитись і знайти шоколад без цукру
Насіння, горіхи або їхня суміш на декор 30-50 г.
Можна додати солону карамель, але вже буде калорійнішим.

Покроковий рецепт приготування

Перемішайте вилкою банани. Змішайте їх з вівсянкою та журавлиною, перемішайте і залиште на 10 хв набухнути та з'єднатися. Прогрійте духовку до 180 градусів, у цей час – сформуйте диски з маси.

Повинно в середньому вийти 8 штук, запікайте 20 хвилин. Розтопіть на водяній бані шоколад, полийте трохи в центр печива, посипте декором (горіхи, насіння). Дайте шоколаду затвердіти або їжте одразу. Смачного!



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм