Зробити найпростіші та найшвидші курячі ковбаски, які відмінно підійдуть для сніданку, вечері або для пікніка на природі, можна самостійно.
Як приготувати курячі ковбаски буквально за 10 хвилин – читайте у рецепті нижче.
Вам знадобиться:
Куряче філе - 300 г
Цибуля - 1шт.
Молоко – 3 ст. ложки
Сметана – 2 ст. ложки
Сіль, перець - до свого смаку
Копчена паприка – 1 ч. ложка
Прованські трави - ½ ч. ложки
Рослинна олія - для обсмажування
Соуси – для подачі
Як приготувати курячі ковбаски?Куряче філе розріжте на шматочки та помістіть у блендер, додайте цибулю і молоко. Перебийте до стану паштету. Викладіть фарш у миску, додайте спеції та 2 столові ложки сметани. Вимішайте.
Покладіть фарш у кондитерський мішок. Можна використовувати звичайний пакет із відрізаним кінчиком або пляшку. Видавлюйте фарш у формі ковбасок на попередньо розігріту сковороду.
Обсмажте ковбаски з двох боків до золотистого кольору і викладайте на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Ковбаски можна подавати з гарніром або з будь-яким соусом - на ваш смак.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
20-04-2023, 01:30
0
974