Шоколадна паска - оригінальна альтернатива великодній випічці. Особливо вона сподобається дітлахам.
Рецептом поділилася кулінарка Лілія Цвіт на YouTube.
Складники:
борошно - 150 г
какао темне - 15 г
яйця - 2 шт.
цукор - 100 г
ванільний цукор - 1 пачка
масло - 100 г
молоко - 100 мл
сода - 1 ч. л.
оцет - 1 ст. л.
шоколад - 50 г
олія - 1 ст. л.
Покрокове приготування
З'єднайте борошно з какао і ретельно перемішайте.
До яєць додайте цукор, ванільний цукор і все збийте. Влийте в яєчну масу розтоплене (не гаряче) масло, молоко і збийте міксером. Додайте соду, погашену оцтом.
У масу всипте борошно з какао, вимішайте лопаткою, а потім міксером.
Додайте сухофрукти до вашого смаку і перемішайте.
Наповніть форми тістом до половини і випікайте при температурі 170 градусів протягом години.
Полийте розтопленим шоколадом, змішаним з олією і прикрасьте до вашого смаку.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram