RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Випікання пасок на Великдень – це своєрідне таїнство. Так, серед різноманітності варіантів цієї святкової випічки важко визначитися, яку приготувати. Спробуйте приготувати паску від Євгена Клопотенка, прикрашену горішками та апельсиновою цедрою!

Рецептом кулінар поділився на своїй сторінці у Instagram.



Підготовка до приготування

У мисці розведіть 20 г дріжджів, 150 мл молока та 1 ст. л цукру. Відставте на 20 хв.
8 жовтків збийте з 200 г цукру.
50 г волоських горіхів замочіть у 50 мл молока.
100 г вершкового масла розтопіть.
зніміть цедру із 2 апельсинів.

Покроковий рецепт приготування

Замісіть опару - 500 г борошна та збиті жовтки. Поставте цю суміш підійти приблизно на 20-30 хвилин.

Потім додайте в борошно з жовтками: цедру апельсина, розтоплене масло і горіхи.

Добре замісіть тісто. Поставте його на годину підходити у тепле місце.

Форму для паски застелите пергаментом, викладіть в неї тісто і дайте постояти йому ще 20 хвилин.

Випікайте приблизно 50 хвилин при 180 градусах.

Як зробити помадку

Поки паска холоне, ви можете зробити помадку. Збийте 2 білки, додайте до них 200 г цукрової пудри. Потім замочіть у 50 мл води 5-7 г желатину. Розтопіть його на водяній бані. Змішайте вінчиком желатин та глазур.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
14-04-2023, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 1 952

Теги -
Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.