RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


До Великодня 2023 залишилося зовсім мало часу, тож для успішного приготування потрібно починати готуватися заздалегідь.

Ми пропонуємо рецепт смачної паски панетоне за рецептом відомого українського шеф-кухаря Володимира Ярославського.



Панетоне - це пухка та солодка італійська здоба, що зазвичай готується до святкування у родині. Хоча ця страва дуже нагадує наші традиційні паски на Великдень, технологія приготування трішки відрізняється.

Панетоне можна готувати з різноманітними начинками, такими як родзинки, цукати, горішки, шоколад тощо. Відомий український шеф-кухар та експерт кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розкрив рецепт панетоне з начинкою з крем-сиру та згущеного молока.

Рецепт панетоне з крем-сиром та згущеним молоком:
Час: 8 годин
Порції: 2 штуки

Інгредієнти:
200 г ніжного йогурту;
14 грамів сухих дріжджів;
135 грамів опари;
420 грамів борошна Caputo Rosso;
6 - 7 жовтків;
170 грамів цукру;
3 грами солі;
2 грами олії лимона;
150 грамів вершкового масла;
200 грамів цукатів;
25 грамів коньяку;
1 банка вареного згущеного молока;
350 грамів крем-сиру.

Для приготування паски панетоне потрібно зробити опару з 70 г води, 70 г борошна та 2 г сухих дріжджів. Цукати заливаємо коньяком. Наступного дня змішуємо 200 г питного йогурту, 12 г сухих дріжджів, 135 г стартеру та 200 г борошна. Це все добре перемішуємо й залишаємо на 1 – 2 години для підйому. Потім додаємо ще 220 г борошна, 135 г жовтків, цукор, сіль, ефірну олію лимона та вершкове масло. Тісто розтягуємо, додаємо замочені цукати та складаємо в 4 рази. Даємо добре підійти та випікаємо у духовці на 170 градусів протягом 45 хвилин. Крем-сир з вареним згущеним молоком використовуємо для начинки. Прикрашаємо меренгою та прикрасами. Готову паску можна зберігати в холодильнику протягом 5 днів. Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Алісія Давид
5-04-2023, 00:45
Коментарів 0 Переглядів 1 407

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.