Оливкова олія є природним продуктом, який виготовляють із плодів європейської оливи. Вона містить різноманітні жирні кислоти та ефіри олеїнової кислоти, які корисні для здоров'я.
Ось п'ять переваг оливкової олії, про які
розповідає Наталя Мазурик у своєму Telegram-каналі.
- Захист серця;
- Зниження артеріального тиску;
- Протиракові властивості;
- Протимікробна дія;
- Високий вміст вітаміну Е.
Щоб отримати максимальну користь, вибирайте пляшки з написом "Extra Virgin". Крім того, оливкова олія (Омега 9) не викликає дисбалансу з Омега 3, як це робить соняшникова олія. Цей природний продукт також сприяє усуненню запальних процесів в організмі. Якщо ви готуєте запіканку зі скумбрії або лосося, використовуйте оливкову олію замість соняшникової.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
5-04-2023, 00:15
0
1 389