Пишний, як бісквіт: простий пиріг до чаю

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
2 152
0

Якщо возитися з класичним бісквітом немає часу, або він з якоїсь причини у вас не виходить - всяке буває - спробуйте приготувати цей ніжний ванільний пиріг.

Вам знадобиться якихось 10 хвилин, щоб приготувати тісто, далі - справа за духовкою, і десерт до чаю у вас на столі.



Ванільний пиріг до чаю
Для приготування вам знадобляться:
Яйця - 2 шт.
Цукор - 140 г
Ванільний цукор - 10 г
Масло (І частина) - 50 г
Молоко - 100 г
Масло (ІІ частина) - 40 г
Борошно - 200 г
Розпушувач - 1 ч. л.

Збийте яйця, цукор, ванільний цукор і масло (І частину) до пишності.

Замість ванільного цукру можна взяти ванільний екстракт - пиріг вийде ще ароматнішим.

З'єднайте молоко і масло (ІІ частина), прогрійте до ширяння і додайте до яєчної маси. Перемішайте. Змішайте борошно і розпушувач, додайте до основної маси, перемішайте. Вилийте тісто у форму, вистелену пергаментом, і випікайте 35 хвилин при 180°С. Перевірте готовність пирога дерев'яною шпажкою - вона повинна бути сухою.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.