Якщо вам трохи набридли звичайні деруни, пропонуємо приготувати справжній "королівський" дерун, який за раз нагодує велику родину.
Рецептом
поділилася кулінарка Alina FooDee на YouTube.
Складники:
Картопля - 900 г (близько 6 шт.)
Цибуля - 1 шт.
Часник - 2 зубчики
Соєвий соус - 2 ст. л.
Сіль, чорний мелений перець, коріандр - на смак
Фарш - 500 г
Кетчуп - 2 ст. л.
Вершкове масло - 1 ст. л.
Покрокове приготування
Наріжте цибулю дрібним кубиком, обсмажте до прозорості на вершковому маслі. Додайте фарш, часник, соєвий соус, кетчуп, спеції і протоміть все разом на сковороді.
На крупній тертці натріть картоплю, трохи відтисніть від соку. Додайте яйця, посоліть, поперчіть за смаком. Перемішайте все ретельно і розділіть масу навпіл.
Розігрійте сковороду з вершковим маслом і викладіть першу частину картоплі на сковороду. Зверху викладіть фарш і другу частину картоплі.
Обсмажуйте під кришкою хвилин 20-25 на слабкому вогні. Переверніть і з другого боку обсмажуйте близько 12-15 хвилин вже без кришки.
Ріжте на порції і подавайте зі сметаною та зеленню. Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
26-03-2023, 01:00
0
1 599