RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Що головне для українців в сьогоднішніх реаліях? Правильно – відчуття власної захищеності й безпечності. Висока ймовірність ракетних обстрілів, звісно, лякає, але опріч неї нікуди не ділися щоденні загрози небажаних візитів грабіжників та недоброзичливців. А, як свідчить статистика, у економічно скрутний час, як зараз, кількість пограбувань лише зростає. Інколи здається, що проникнення злодіїв – не найгірше, що може бути, але, на жаль, коли вони натрапляють на господарів – наслідки можуть бути летальними. Чому важливо захистити власне житло, як вибрати охоронну компанію й не поплатитися за власну байдужість, ми розпитали у чернівецьких фахівців підрозділу швидкого реагування "Тигр".



— Чи потрібно винаймати охоронників, якщо мешкаю у безпечному районі?


— Поділ міста, його околиць чи будь-яких інших населених пунктів на безпечні та небезпечні райони – дуже уявна справа. Це звичайний маркетинговий хід, яким вдало користуються забудовники чи ріелтори. Для грабіжника не важливо, де розташований будинок, для нього в пріоритеті саме збагачення, де він його отримає – другорядне питання. Чи ви мешкаєте на восьмому поверсі, чи на другому – ризики однакові. Звісно, якщо оселя під охороною, проникнути туди без ключів майже неможливо. Сучасні методи охорони – не тільки кремезні дядьки в костюмах біля дверей, це можуть бути зовсім непомітні маленькі датчики, які контролюють приміщення і виявляють загрозу.

— На що звертати увагу, обираючи охоронну компанію?


— У захисті майна, житла та бізнесу найважливішим аспектом є надійність фірми, яка надаватиме ці послуги. Нині на спеціалізованому ринку десятки агентств ладні стати вашим сек’юріті, але не всі можуть справитися з елементарними обов’язками. Варто розуміти, що у 2023-му співпраця з охоронними компаніями – це значно більше, аніж просто фізична охорона. Це ще ціла низка додаткових послуг – пультовий захист приміщень, монтаж систем контролю доступу і відеоспостереження, онлайн моніторинг відеонагляду 24/7, супровід цінних вантажів тощо. Такий сервіс вигідний клієнтам, адже набагато легше вирішувати питання комплексно.

— Якими рисами має приваблювати сучасна охоронна компанія?


— У нашому світі дуже важливими стали цифрові технології, звідси й можливість управляти безпекою в оселі з допомогою гаджетів. Тому можливість встановлення надійного і сертифікованого обладнання для пультової охорони квартир чи приватних будинків буде значною перевагою для охоронної фірми. Бонусом буде й підключення до нагляду підвальних приміщень, гаражів, комор, а також прибудинкової території. ПШР "Тигр" є авторизованою компанією найтитулованішого виробника систем безпеки Ajax, який сьогодні вважається лідером на ринку. Таке обладнання не лише унеможливлює проникнення грабіжників, а й попереджує про можливі природні катаклізми, збої в роботі електро- й газопостачання.

— Тобто справді надійна охоронна компанія здатна керувати безпекою в домі з допомогою гаджета?


— Звісно. І роботи це можуть не тільки працівники агентства, а насамперед власники приміщення. З допомогою сучасних технологій вони можуть не лише бачити, що відбувається в домі, а й керувати температурою в ньому, роботою приладів, запобігати витіканням води, виникненням пожеж, перепадам напруги тощо. Іншими словами пультова охорона вдосконалюється додатково системою "розумний дім".

— Що впливає на імідж охоронної компанії?


— Як правило, популярність таких агентств залежить від трьох факторів. По-перше, від відгуків клієнтів: чим більше задоволених людей, тим вищий рівень довіри. По-друге, від можливості комплексно вирішувати питання, що стосуються створення безпечних умов: найчастіше, це симбіоз фізичної та пультової охорони. По-третє, від самої команди: чим більш професійні спеціалісти її формують, тим надійніше. ГШР "Тигр" наповнюють колишні силовики, учасники бойових дій, правоохоронці та спецслужбовці, які знають, як запобігати правопорушенням, підтримувати громадський порядок і створювати безпеку для фізичних і юридичних осіб.

— Охоронна компанія має змінювати спектр послуг чи бути сталою?


— Створення комфортніших і вигідніших умов для потенційних клієнтів – одне із головних правил успіху всіх компаній, не лише охоронних. У нашій галузі вітається запровадження цікавих та неординарних послуг. Зокрема, облаштування гаджета мобільною тривожною кнопкою, яка дає змогу бути створити відчуття постійної захищеності. Крім того, останніми місцями дедалі популярнішими стають датчики якості повітря, розумні розетки, розумні вимикачі світла, сповіщувачі контролю за прибудинковою територією, зокрема охорона периметру тощо. Якщо в охоронної компанії є команда монтажників та програмістів, які зможуть підключити додаткові девайси, а ще працюють цілодобово - це великий плюс.

— Як повинна реагувати справді надійна охоронна компанія, коли їхньому клієнтові загрожує небезпека?


— Тривалість прибуття охоронців на об’єкт з моменту надходження сигналу обов’язково має бути прописана в договорі. З досвіду підрозділу швидкого реагування "Тигр" можу сказати, що наша команда за лічені хвилини доїздить на місце, адже вона працює ЦІЛОДОБОВО 24/7. І чим швидше вони будуть на місці — тим краще для безпеки клієнтів і майна.
Редактор: Марія Фернюк
22-03-2023, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 2 415

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги