Рецепт пухких круасанів з вишнями: смачна випічка з дитинства

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
1 722
0

Булочки із вишнями багатьом асоціюються із дитинством. Щоб ця випічка дійсно вийшла смачною, варто її готувати за перевіреним рецептом та дотримуватись порад професіоналів.

Простим рецептом булочок із вишень поділилась кулінарна блогерка Anny Cooking на своїй сторінці в Instagram.



Рецепт булочок із вишнями

"Пухкі круасани з вишнями із найкращого дріжджового тіста. Готові булочки виходять дуже смачні, пухкі, і ніби справжні круасани", - каже кулінар.

Інгредієнти на 12 булочок:

350 г борошна
50 мл води
100 мл молока
1 яйце
7 г сухих дріжджів
40 г цукру
5 г солі
1 пачка ванільного цукру
50 г м’якого масла

Начинка:

200 г вишень
50 г цукру
15 г крохмалю
50-70 мл води
жовток для змазування

Як приготувати


Начинку приготуйте заздалегідь, об‘єднайте всі інгредієнти, кип‘ятіть 1 хв, помішуючи і повністю охолодіть.

Окремо з‘єднайте всі сухі інгредієнти і вологі (борошно обов’язково просійте). З‘єднайте їх разом, залиште на 15 хв.

Додайте до тіста м‘яке масло і вимішайте до гладкості протягом 10 хв. Залиште підходити на 1 годину.

Поділіть тісто на 12 рівних частин, кожен шматочок сформуйте в кульку. Поверхню присипте борошном. Кожну кульку тіста витягніть у краплю і сформуйте булочки як на відео. Всередину покладіть вишневу начинку/шоколадну пасту чи начинку на ваш смак.

Булочки залиште підходити на 1 годину.

Перед випіканням змажте жовтком, змішаним з водою 1:2. Випікайте при 170 градусах 25 хвилин. Готові булочки відразу змажте розтопленим маслом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Зросте мінімальна зарплата та курс валют: що передбачає державний бюджет на 2026 рік
5 189
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
4 860
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
3 564
Півтори тисячі років під ногами. Поблизу центру Чернівців виявили унікальну пам’ятку
2 903
У Чернівцях попрощалися з диригентом Володимиром Шнайдером
2 698
«Ці діти пожертвували своїми життями»: у ліцеї Чернівців – уже 14 загиблих на війні випускників
2 549
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
2 498
«Купуй чернівецьке»: на Центральній площі триває ярмарок-презентація локальних виробників
2 492
"З'їжте за мене бутерброд "мальва": нацгвардійці з передової привітали Чернівці - відео
2 187
Не стало захисника із Буковини Степана Мартинюка
2 127


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.