Рецепт фаршированих перців від зірки "МастерШефу"

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
2 374
0

На сторінці зірки "МастерШефу" в Instagram опубліковано покроковий рецепт фаршированих перців від Ольги Мартиновської. Дізнайтеся, як готувати цю класичну страву румунської, грузинської та української кухні зі смачною начинкою з тунцем, фетою або хумусом.



Що вам знадобиться:

Перці сорту краплі різного розміру – 3 шт.
Оливкова олія – 2 ст. ложки
Чебрець

Для начинки 1 варіант:

вершковий сир – 2 ст. ложки
Тунець в олії – 2 ст. ложки
Лимонний сік – 1 ч. ложка
Сіль - щіпка
Орегано чи кінза

Для начинки 2 варіант:

Фета – 2 ст. ложки
Суміш спецій: в'ялені томати, часник, чорний перець, сіль, листя свіжого чебрецю

Для начинки 3 варіант:

хумус (краще домашній) густий
Оливкова олія
Зіра
Шавлія свіжа
Лимонний сік

Спосіб приготування


Спочатку потрібно підготувати перці. Їх потрібно помити, покласти на деко. Полити оливковою олією, посипати чебрецем і запекти в духовці 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.

Потім їх потрібно остудити та зняти шкірку. Насіння дістати ложкою і зберегти цілісність овочів.

Далі потрібно приготувати начинку. У першому та другому варіанті потрібно змішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Попередньо фету треба розім'яти вилкою.

Інгредієнти у третьому варіанті потрібно перемішати між собою ложкою.

За допомогою двох ложок потрібно обережно покласти начинку в перці. Потім посипати їх ароматними травами, додати пару крапель оливкової олії.

Вчорашній хліб нарізати скибочками, змастити оливковою олією та натерти часником. Приготувати грінку на сковороді гриль.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
У центрі Чернівців відкрився перший в Україні рекрутинговий центр 108 батальйону бригади "Едельвейс" - фото
«Долар слабшає через глобальні зміни»: чому долар у світі дешевшає та чого чекати українцям
Смертельна аварія у Чернівцях: водій автомобіля збив велосипедиста
«Стояли впритул до ворога»: прикордонник з Буковини про бої на Донеччині
ексклюзив
На Буковині синоптики попередили про пориви вітру
Масована нічна атака РФ: ракети летіли на Львів, під ударом захід України
28 червня, 2025
З нагоди Дня Конституції України на горі Веприк розгорнули 20-метровий прапор - фото
«Не завжди діти відразу говорять про це»: скількох педофілів засудили на Буковині за останні п’ять років
ексклюзив
«Тато – мій ангелик»: дружина загиблого воїна з Буковини просить визнати його Героєм
Сьогодні на Буковині попрощаються із воїном Віталієм Шалаєвим