RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |


Фото: ТСН

Мережа жваво обговорює недавнє інтерв'ю Іво Бобула Еммі Антонюк на ютуб-каналі "Це ніхто не буде дивитися".

Дехто висловлює підтримку Іво, а дехто на стороні блогерки, пише molbuk.ua.



Думки аудиторії розділилися. Під дописами "Молодого буковинця" про інтерв’ю Емми Антонюк з Іво Бобулом – сотні коментарів. Певна частина глядачів дякує ведучій за інтерв'ю, адже, за їхніми словами, воно допомогло розкрити артиста, інші не бачать сексизму зі сторони Бобула і говорять про непрофесійність Антонюк.

"Людина, яка нетерпима просто до "іншої" думки, говорить, що буде поважати чоловіка, який заробляє менше. Чиста брехня! Постійне переривання співрозмовника. Хайп, бо я знаю два слова: "сексист" і "цінності". Цінність в повазі до співрозмовника. А не цінність в провокації. Самолюбування собою. Дешево. Неякісно.

Велика дяка Еммі за таке незвичне інтерв'ю. Звісно, хотілося більше почути про українську естраду, в якій Бобул крутився, але розкриття темної особистості пана Заслуженого артиста мене просто вбило. Такого нарциса ще треба пошукати. І ось це звеличення через свій вік та набутий "досвід", тикання, ця радянщина - хочеться битися головою об стіни. Ну, інколи старість приходить, а мудрість забуває прийти. *Таке враження, що гнівні коментарі пише сам Бобул.

А чого, все правильно дід сказав і зробив.

Де сексизм в словах Іва Бобула? Просто Емма, як кажуть, "домахалась". Якщо чоловік не є опорою в сім'ї, то ця сім'я розвалиться або будуть постійні сімейні лиха. Ті, хто не розуміють що означає чоловіча опора в сім'ї, цього і не зрозуміють.

А навіщо ще таких старих дідів брати в молодіжні проекти."Знайся кінь з конем,а віл з волом".Його липи вже давно відцвіли, то про що з ним говорити.

Емочка молодець! Розумниця! А Бобул не на одне питання толком не відповів, хоча хотів показатися дуже розумним.

Емма, ви профан в своїй роботi i не вмiєте проводити бесiди в такому форматi. Тут вiн правий на всi 100%. Не треба перекручувати все, що вiн говорить, в те, що хочеш чути ти, не треба запрошувати людей на своi програми, щоб потiм ображати iх.

Ходять чутки, що після цього інтерв'ю Іво Бобул поїхав до Лілії Сандулеси і плакався їй у спідницю понад 2 години.

І спочатку, як пан Бобул наголосив, вийдіть заміж, народіть дитинку, та навчіться поважати чоловіка. А те що Ви так не вважаєте, говорить лише про те, що у Вас відсутня з дитинства правильна модель сім'ї! Гарного настрою пані Емма!

Яка велика проблема в нас з людьми, які не мають саморефлексії і які асоціюють себе тільки зі своїм життєвим досвідом. Цим вони тільки показують свою недолугість. Мені соромно за таких людей.

Пропоную зробити нарізку Емминих виразів обличчя. Накласти на пісню Іво Бобула і це гарантовано буде супер вірусне відео.

Звичайний дід. Просто з піснями які багато хто слухає.

Як я обожнюю це "сонечко" та "сонце моє", коли декількома словами людина вже ставить тебе нижче за себе та показує, що не сприймає тебе, як дорослу свідому людину. Дуже показово.

"Не знаю, за що мене люблять, але догадуюсь". Еммо, це прекрасно! Розкрився на повну Іво. Як півонія.

Поведінка вуйка, що нічого не хоче чути. Ведуча вела себе доволі коректно.

Дуже рада, що Емма не пішла в стиль Раміної, де слухаєш любу дикість та люб'язно киваєш. Героя розкрили добре, як на мене така Ваша Світлість не заслуговує на довге інтерв'ю. Безперечно талант є, але людськості та мудрості бракує.

Те, що сказав Іво - абсолютна правда! Жінки стали меркантильними і для них не важливо, що таке чоловік, для них головне гроші!

Іво Бобул влучно репрезентує своє покоління. Надмінність та оперування судженнями й власним досвідом. Це ж дуже радянська річ - "дорослий означає розумніший і ніхто не має ставити це під сумнів". Ображений чоловік, який не реалізував себе і звинувачує жінок у своїй нереалізованості. Ніколи такого не було і от знову. Еммо, захоплююсь вашим терпінням".


Нагадаємо, співак Іво Бобул прийшов на передачу до ведучої з Буковини Емми Антонюк і втік з інтерв'ю.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
28-02-2023, 11:26
Коментарів 2 Переглядів 11 505

Теги -
Hаписав: Tohno, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 лютого 2023 12:12
В новині:
Жінки стали меркантильними і для них не важливо, що таке чоловік, для них головне гроші! ---- А ще душевна бідність, цинізм, високомірність, завищені стандарти вибору чоловіка, егоїзм, інфантивність, гординя. Шановні жінки запам'ятайте наявність вагіни не робить вас королевами. Цей статус потрібно заробити плекаючи свої моральні якості. Честь маю чого і вам бажаю.

Hаписав: Синяк, Коментарів: 0, Новин: 0, 28 лютого 2023 13:08
В новині:
Як того пацюка можна поважати? Побачив-сразу стріляй! Тупішої потвори, ніж Бобул, не їснує в цілому світі! В Чернівцях навідь було образливе слово "бобул", воно означало "зовсім тупий".


Захисник воював на Авдіївському напрямку, у день аварії перебував на ротації

Генерал-полковник Руслан Хомчак обіймав посаду головнокомандувача ЗСУ до Валерія Залужного

Оголошено I рівень небезпечності
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.