RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Готувати поміж вимкнення світла – ще той квест для українців. Відключення електроенергії часом перешкоджають нам добре поснідати, пообідати чи повечеряти вдома. Звісно, кожен розуміє, що це тимчасово, тому й скаржитися на такі умови не має сенсу, переживемо. Але як би не було – їсти все ж хочеться, наш організм ж не має своєї черги вимкнення. Аби не залишитись голодними у обідню перерву, після чи перед роботою або навчанням, треба знати, де можна смачно й недорого поїсти. Ми підготували підбірку закладів, які раді нагодувати відвідувачів улюбленими стравами.



Піца Парк


м. Чернівці, вул. Головна, 77
Т. +380669257464
м. Чернівці, вул. Головна, 1
Т. +380990226397
м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 5-А
Т. +380506857903
Instagram: pizzaparkcv


"Піца по-буковинськи"… Її смак знайомий кожному чернівчанину. Вона проста у приготуванні: з інгредієнтів всього-на-всього тісто, гриби, ковбаса та сир, але її неповторний аромат викликає приємні відчуття та спогади. Надзвичайно смачна і дуже соковита піца отримує лише позитивні відгуки тих, хто її куштує. Вона є родзинкою закладу.

Мережа піцерій "Піца Парк" бере свій початок з 1998 року. У меню представлено широкий асортимент маленьких та великих піц, сніданків, перших страв, гарячих страв, гарячих закусок (жульєни "Олімп" та "Делікатесний"), салатів, млинців, десертів, коктейлів, напоїв – тож незалежно від того, з ким та коли Ви завітаєте до закладу, голодним не залишиться ніхто і ніколи. Одне з найбільш бюджетних місць в Чернівцях – пообідати бульйоном з куркою та піцою коштуватиме всього 104 гривні.

Завітайте до мережі піцерій "Піца Парк" на сніданок зі своєю половинкою, прийдіть на обід із колегами або ж проведіть тут затишний вечір у колі сім’ї і обов’язково поновіть свій запас приємних спогадів ще кількома незабутніми моментами, позитивними емоціями, яскравими фото та незабутнім смаком "Піци по-буковинськи"! Створюйте власні сімейні традиції разом з нами!

Де можна дешево і смачно поїсти в Чернівцях?*


Cher Ami


м. Чернівці, Соборна площа, 5
м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 33
Т. +380985100795
Instagram: cherami_cv


Найкращий варіант для любителів "шведського столу". Адже, Cher Ami – це перший в Чернівцях безлімітний ресторан з домашньою кухнею. Ви платите тільки 100 грн за вхід, а натомість отримуєте безліміт на всі страви. Обирайте, що хочете, хоч і все одразу. Жодних обмежень у розмірі порцій справді немає – беріть стільки, скільки зможете з’їсти. На ранок тут можете себе потішити також великим вибором кавових напоїв та десертів. А ще тут дуже смачні млинці з різними начинками...

А що важливо – тут не тільки смачно, а й поживно та здорово! У меню завжди є місце сезонним овочам, традиційним українським стравам, дієтичному м’ясу та щойно спеченій випічці. Тут завжди свіжі страви: все готується в день подачі. Діє система самообслуговування. Ви заощаджуєте свій час та кошти, уникаєте потреби в придбанні продуктів та приготуванні страв, не витрачаєте зайвих сил. Справді надзвичайно зручна система! Спробуйте і ви у цьому переконаєтеся!

У ресторан Cher Ami йдуть не за швидким перекусом, а, щоб добряче поїсти та зарядитися енергією для нових звершень. Формат шведського столу дозволяє не обмежувати себе у виборі та задовольняти свої смаки, економлячи кошти. Парадокс, правда? Але у CherAmi можливо все! Заходьте в гості – тут безмежно смачно!



Sparta Pub


м. Чернівці, вул. Головна, 265-B (стадіон "Хет-трик Арена")
Т. +380660058600
Instagram: sparta_pub_cv


"Sparta Pub" — ідеальний заклад для шанувальників спорту, драйву, крутих вражень та яскравих емоцій.
Так добре смакує ароматне пиво у колі однодумців, так цікаво спілкуватися на спортивні теми, так захопливо проводити дозвілля, насолоджуючись смачними стравами. Годі чекати! Збирайте компанію друзів та заходьте до "Sparta Pub" — це завжди вдала ідея! До того ж у нас завжди є світло, адже маємо генератор та за потреби використовуємо його. Тут можна поласувати такими стравами, як банош український, і борщ з салом, і салат з лососем, і куряча грудка в кисло-солодкому соусі, і безліч закусок та інших страв. Також, приємним бонусом є комплексні обіди з 12 – 16 год за дуже приємними цінами (всього 120 грн). Швидко, недорого та смачно. Заклад працює аж до 23 год.

Що пропонуємо?


• перегляд футбольних матчів та інших спортивних подій;
• особливу атмосферу;
• різноманітне меню — кожен зможе обрати страви собі до смаку;
• крафтове пиво;
• смачні закуски до пива;
• велику коктейльну карту;
• чаї власного виробництва та запашну каву.

А ще на нашій сторінці в instagram ми анонсуємо спортивні матчі!



Pronto Pizza


м. Чернівці, просп. Незалежності, 90
м. Чернівці, вул. Руська, 253
м. Чернівці, вул. Гагаріна, 54-А
Т.: +380504770029, +380673770029
Site: prontopizza.cv.ua
Instagram: prontopizza.sushipro.cv


Якщо ви любите піцу, то, мабуть, знаєте, що далеко не в кожному закладі вона справді смачна – то пересушена, то недопечена, то геть крихка. А, як відомо, якщо із тістом халепа, то якою б не була начинка – піцу не врятувати. Любите не просто корж з начинкою, а справжню піцу? Тоді вам у Pronto Pizza. Ніжне тісто, апетитна начинка, бортики з сиром або мисливськими ковбасками, неймовірний аромат та бажання розтягнути гастрономічне задоволення – перше, що спадає на думку, коли чуєш про Pronto Pizza. А все тому, що тут знають, як приготувати найсмачнішу піцу. Так-так, саме ту, від якої тектиме слинка. Мініпіца тут вартує 45 грн, а салат "Грецький" – 89 грн. Отож, ціни тут демократичні.
Крім піци, ця мережа пропонує курячі нагетси, картоплю-фрі, соковиті крильця, салати ("Цезар", "Грецький", "З лососем", "Фітнес", "Чука"), бульйон, а також доставку суші Sushi Pro. Серед позицій традиційної японської кухні є як і популярні набори суші ("Каліфорнія", "Філадельфія", "Самурай", "Наомі", "Цунамі"), так і футо макі, хосо макі, нігірі, ура макі, том ям і місо-суп (з креветками або лососем).

Доставкою їжі сьогодні нікого не здивуєш, адже її практикує багато закладів. Але часто ресторани мають додаткові умови до замовлення – мінімальний чек, платні послуги кур’єра, передоплату тощо. У Pronto Pizza таких вимог немає, доставка по Чернівцях завжди є БЕЗКОШТОВНОЮ, а розплачується клієнт у зручний для нього спосіб. Що стосується тривалості виконання замовлення, то, як правило, піцу довозять за 29 хвилин у межах міста. Здається, жоден заклад у місті не дарує стільки подарунків та не проводить так багато акцій і розіграшів, як Pronto Pizza.

Редактор: Марія Фернюк
13-02-2023, 20:00
Коментарів 1 Переглядів 19 436

Теги -
Hаписав: АААА, Коментарів: 0, Новин: 0, 19 лютого 2023 10:44
В новині:
Уточнення щодо ПІЦИ-Парк. Мережа цих піцерій "з буковинським смаком", можливо й створена в 1998 році. Проте традиція цієї своєрідної "буковинсько-італійської" піци значно давніша. На початку 1990-х (часи мого студенства) піцерія на Головній процвітала. І як мені видається піца тоді була ще соковитішою (хоча й зараз так собі нічого). В середині 1990-х настав занепад цього закладу і поступове його перетворення в наливайлівку. А після 1998 року, напевно що з приватизацією, відродження.
Піца "по-буковинськи" - це чудово. Хоча мій особистий фаворит це - піца "по-міланськи" (мілансько-буковинська) піца.


Захисник загинув, а на його гроші було куплено дрони та автомобіль
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
Бандити стріляють у бандитів. Блог Ярослава Волощука
Нещодавній теракт у підмосков’ї здається став певною несподіванкою для головного терориста планети - путлера.
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.