Неймовірна смакота: торт з печива та йогурту за 15 хвилин

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
1 370
0

Приготувати дуже простий торт за 15 хвилин зможе навіть недосвідчений кулінар. Такий десерт чудово скрасить зимовий вечір або стане паличкою-виручалочкою, коли раптово нагрянули гості.



Що вам знадобиться:

Яйця – 2 шт.
Цукор - 220 г
Ванільний цукор - 10 г
Грецький йогурт або сметана – 200 г
Вершкове масло - 70 г
Печиво – 18 шт.
Кукурудзяний крохмаль – 50 г
Цукрова пудра - до свого смаку

Як зробити торт

У сотейник розбиваємо два яйця, додаємо звичайний цукор, ванільний цукор, крохмаль та йогурт. Ставимо на вогонь, нагріваємо та доводимо до стану густої маси. Суміш потрібно постійно помішувати, щоб не утворилися грудочки.

Потім додаємо до суміші вершкове масло, добре перемішуємо. А потім знімаємо сотейник із вогню.

У форму викладаємо печиво. Зверху виливаємо суміш та накриваємо ще одним шаром печива. Посипаємо цукровою пудрою та прибираємо в холодильник. Можна зробити два шари суміші та печива – вийде дуже смачно.

Як тільки торт застигне – його можна розрізати і їсти.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.