Тертий пиріг – це випічка, знайома нам із дитинства. Це смачний і простий пиріг, який раніше робили на маргарині чи вершковому маслі. Спробуйте приготувати ласощі на основі смальцю.
Рецептом смачного пирога з абрикосовим варенням поділився відомий кулінар Євген Клопотенко на своєму YouTube-каналі.
Інгредієнти для пісочного тіста:
450 г борошна 200 г смальцю 1-2 ст. л. цукру 10 г ванільного цукру 2 яйця 10 г розпушувача дрібка солі Інгредієнти для начинки:
600 г абрикосового варення
Покроковий рецепт приготування
У миску всипте 450 г борошна, додайте 200 г смальцю і два яйця. Додайте столову ложку цукру та ванільний цукор. Добре вимісіть тісто і розділіть його на три частини. Одну частину відправте в морозильну камеру, загорнувши у харчову плівку. А дві частини об'єднайте в одну - це буде основа вашого пирога.
Основа повинна полежати 20 хвилин у холодильнику, потім розкатайте її на пергаментному папері. Перекладіть тісто на деко, зверху викладіть варення. Візьміть частину тіста, яке було в морозилці, і натріть зверху пирога на тертці.
Поставте пиріг в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів. Витягніть пиріг з духовки та дайте йому охолонути. Смачного!
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.