RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Приготувати тісто для тонких млинців, щоб воно було без грудочок та ще й не прилипало до сковорідки під час смаження, буває непосильною задачею. Але все вийде, якщо знати деякі нюанси.

Рецептом поділилася кулінарка Alina FooDee на своєму каналі YouTube.



Складники:

2 великі або 3 середні яйця
1/3 ч.л. солі
2-3 ст. цукру
1 ч. л. ванільного цукру
3 ст. рослинної олії
150 г борошна
500 г молока (тепла або кімнатна температура)

Покрокове приготування

Змішайте яйця, сіль, цукор, ванільний цукор, рослинну олію і все ретельно перемішайте вінчиком.

Щоб не було грудочок, треба спершу додати все борошно, замісивши доволі густе тісто.

Після цього треба порціями додавати молоко, замішуючи тісто до потрібної консистенції.

Тісту треба дати постояти 15-20 хвилин, щоб клейковина в борошні набухла і млинці було простіше випікати.

Перед першим млинцем налийте на добре розігріту сковорідку трохи олії і розмажте її паперовим рушником чи кулінарним пензликом.

Випікайте млинці на сильному вогні з обох боків.

Якщо не хочете хрумких країв, накрийте стопку з млинцями мискою чи кришкою.

Такі млинці можна їсти з варенням чи сметаною, а можна завернути будь-яку начинку - як солону, так і солодку.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
7-02-2023, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 2 985

Теги -

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.